19989

bucatar sef,bucatar la mai multe

  • România, Cluj Napoca
  • România, Cluj Napoca
  • Romania, Cluj Napoca
  • Romania, Cluj Napoca
Deblocheaza date contact
Traduceri ale CV-ului
80%
  • Ultima actualizare: 25.01.2012
  • Numar referinta: 19989

Experienta

  • iulie 2005 - Prezent

    bucatar sef,bucatar, mai multe

    • Cluj Napoca, România
    • Full time
    • Domeniu - Servicii: Restaurante

      
    		
    		
    Curriculum vitae 
    Europass 	
    	
    Informaţii personale	
    Nume / Prenume	TORCATORU OLIMPIU ANDREI
    Adresă(e)	Str. Albac, nr.16, ap.17 , Cluj-napoca, Romania
    
    Telefoane	   0743452827, 0264-442816	
    	
    E-mail	Oli_torcatoru@yahoo.com
    	
    Naţionalitate	Romana
          	
    Data naşterii	16.06.1978
    	
    Sex	Masculin
    	
    Locul de muncă vizat 	bucatar
    	
    Experienţa profesională	   Bucatar
    01.20.2011 – 12.01.2011 restaurant Palm Grove,
     Coral Bay Paphos Cyprus
    -pregatirea mâncarurile din retetarul unitatii in conformitate cu standardele in vigoare;
    - montarea preparatele pe obiectele adecvate pentru servire si realizeaza elementele estetice ale preparatelor;
    - participarea cu supervizare la determinarea necesarului de materii prime de comandat si la realizarea comenzilor de aprovizionare;
    -pastrarea in bune conditii a ustensilelor si aparaturii;
    -respectarea normelor de igiena si securitate a muncii; 
    - utilizarea resurselor existente, exclusiv in interesul firmei
    Perioada
    	08.10.2010 – 01.10.2011      Restaurant Toskana-Bucatar Sef, Cluj Napoca
    -pregatirea mâncarurile din retetarul unitatii in conformitate cu standardele in vigoare;
    - montarea preparatele pe obiectele adecvate pentru servire si realizeaza elementele estetice ale preparatelor;
    - participarea cu supervizare la determinarea necesarului de materii prime de comandat si la realizarea comenzilor de aprovizionare;
    -pastrarea in bune conditii a ustensilelor si aparaturii;
    -respectarea normelor de igiena si securitate a muncii; 
    - utilizarea resurselor existente, exclusiv in interesul firmei.
    
    01.05.2010 – 01.08.2010 restaurant Colors –Bucatar, Cluj Napoca
    -pregatirea,montarea preparatelor si organizarea sarcinilor in interiorul bucatariei pentru diferite evenimente (intre 250-500 persoane) 
     -pregatirea mâncarurile din retetarul unitatii in conformitate cu standardele in vigoare;
    - montarea preparatele pe obiectele adecvate pentru servire si realizeaza elementele estetice ale preparatelor;
    - participarea cu supervizare la determinarea necesarului de materii prime de comandat si la realizarea comenzilor de aprovizionare;
     - preia comenzile de la clienţi şi asigură servirea acestora;
     - debarasează şi asigură curăţenia bucătăriei;
     - asigură implementarea şi menţinerea standardelor de păstrare şi depozitare a produselor, semipreparatelor şi preparatelor alimentare cu respectarea normelor igienico-sanitare în vigoare.
     
    
    
    01.06.2009  - 15.04.0210 restaurant Valahia –Bucatar, Cluj Napoca
    -pregatirea mâncarurile din retetarul unitatii in conformitate cu standardele in vigoare;
    - montarea preparatele pe obiectele adecvate pentru servire si realizeaza elementele estetice ale preparatelor;
    - participarea cu supervizare la determinarea necesarului de materii prime de comandat si la realizarea comenzilor de aprovizionare;
     - preia comenzile de la clienţi şi asigură servirea acestora;
     - debarasează şi asigură curăţenia bucătăriei;
     - asigură implementarea şi menţinerea standardelor de păstrare şi depozitare a produselor, semipreparatelor şi preparatelor alimentare cu respectarea normelor igienico-sanitare în vigoare.
    
    02.01.2008 – 15.02.2009 restaurant Art grill –Bucatar Sef, Cluj Napoca
    -pregatirea mâncarurile din retetarul unitatii in conformitate cu standardele in vigoare;
    - montarea preparatele pe obiectele adecvate pentru servire si realizeaza elementele estetice ale preparatelor;
    - participarea cu supervizare la determinarea necesarului de materii prime de comandat si la realizarea comenzilor de aprovizionare;
    -pastrarea in bune conditii a ustensilelor si aparaturii;
    -respectarea normelor de igiena si securitate a muncii; 
    - utilizarea resurselor existente, exclusiv in interesul firmei.
    
    15.09.2006 -  01.01.2008 Rompetrol – Bucatar, Cluj Napoca
    -pregatirea mâncarurile din retetarul unitatii in conformitate cu standardele in vigoare;
    - montarea preparatele pe obiectele adecvate pentru servire si realizeaza elementele estetice ale preparatelor;
    - participarea cu supervizare la determinarea necesarului de materii prime de comandat si la realizarea comenzilor de aprovizionare;
     - preia comenzile de la clienţi şi asigură servirea acestora;
     - debarasează şi asigură curăţenia bucătăriei;
     - asigură implementarea şi menţinerea standardelor de păstrare şi depozitare a produselor, semipreparatelor şi preparatelor alimentare cu respectarea normelor igienico-sanitare în vigoare.
    
    	
    	  06.01.2005 – 09.01.2006 Restaurant  Ares   - Bucatar, Cluj Napoca
    	-pregatirea mâncarurile din retetarul unitatii in conformitate cu standardele in vigoare;
    - montarea preparatele pe obiectele adecvate pentru servire si realizeaza elementele estetice ale preparatelor;
    - participarea cu supervizare la determinarea necesarului de materii prime de comandat si la realizarea comenzilor de aprovizionare;
     - preia comenzile de la clienţi şi asigură servirea acestora;
     - debarasează şi asigură curăţenia bucătăriei;
     - asigură implementarea şi menţinerea standardelor de păstrare şi depozitare a produselor, semipreparatelor şi preparatelor alimentare cu respectarea normelor igienico-sanitare în vigoare.
    
    Educaţie şi formare	  Scoala Generala nr. 22 1984 – 1992, Cluj Napoca
    
    Grup scolar SPIRU HARET 1993 – 1996, Cluj Napoca
    	
    	
    Calificarea / diplome obţinute	 Diploma Electromecanic uz casnic
       Diploma Bucatar 
       
             Competenţe şi aptitudini  de        u       utilizare a calculatorului            	medii
    	
    	
    	
    Aptitudini şi competenţe personale	Dj , cameraman
    	
    Limba(i) maternă(e)	Precizaţi limba(ile) maternă(e) (dacă este cazul specificaţi a doua limbă maternă, vezi instrucţiunile)
    	
    Limba(i) străină(e) cunoscută(e)	
    Autoevaluare		Înţelegere	Vorbire	Scriere
    Nivel european (*)		Ascultare	Citire	Participare la conversaţie	Discurs oral	Exprimare scrisă
    Limba			Engleza
    maghiara		engleza		Engleza
    maghiara		Engleza
    maghiara		engleza
    
    

Educatie

  • 2008 - 2009

    Postdoctorat, ministeru educatie si invatamant

    • Cluj Napoca, România
  • 1993 - 1996

    Liceu / scoala profesionala, grup scolar UCECOM

    • Cluj Napoca, România

Limbi straine

Engleza
Avansat
Maghiara
Avansat
Romana
Nativ
55%
  • Last update: 25.01.2012
  • Reference number: 19989

Education

  • 1993 - 1996

    Highschool, grup scolar UCECOM

    • Cluj Napoca, Romania

Foreign languages

English
Advanced
Hungarian
Advanced
Romanian
Native