24024

Barman la Club,Cafenea,Pub

Bartender at Club,Cafenea,Pub

  • România, Filiași
  • România, Filiași
  • Romania, Filiași
  • Romania, Filiași
Deblocheaza date contact
Traduceri ale CV-ului
80%
  • Ultima actualizare: 13.02.2015
  • Numar referinta: 24024

Experienta

  • septembrie 2006 - Prezent

    Barman, Club,Cafenea,Pub

    • Filiași, România
    • Full time
    • Domeniu - Servicii: Hoteluri,Turism

    Concentrat și cu standarde înalte în orice moment, cu o atitudine entuziast și ambițios,
    experienta mare volum, angajate și determinat.
    Am obicei, place să socializeze, sa comunicam, de a împărtăși experiențele cu alte
    persoane.
    Abilitati cheie
    • Asigurarea că standardele sunt urmate și una dintre cele mai importante este
    satisfacția clienților, care se ocupă cu orice posibile probleme ar putea avea în timpul
    vizitei lor în locul nostru.
    • Planificarea, organizarea si coordonarea de evenimente și funcții speciale.
    • Comandarea consumabilelor și facturi prioritizarea.
    • Managementul stocurilor, rotația, reaprovizionare și bilanț.
    • Instruirea personalului și supravegherea activității lor.
    • numerar și manipulare POS.
    • Meniu Actualizarea în funcție de noile tendințe.
    • păstrându statutul de salubritate.
    Istoric Carieră
    Barman - Barista
    Ocean Beach Ibiza
    15 mai 2014 - 15 octombrie 2014
    Raportarea la Manager de
    https://www.facebook.com/oceanbeachibiza
    Un bar pe plajă, cu o capacitate de 800 de persoane.
    Responsabilitati:
    Asigurându-vă că standardele sunt urmate și una dintre cele mai importante este
    satisfacția clienților, care implică tratarea oricăror probleme posibile ar putea avea în
    timpul vizitei lor în locul nostru. Pregătirea și cafea portii si alte bauturi. Menținerea
    inventar și comenzi. Consultanta nivelurile mele par. Asigurându-vă că toate frigiderele
    sunt la o temperatură zeu. Cash și manipulare POS. Menținerea și supravegherea
    permanentă a salubritate. Rezolving plânge și situații dificile.
    Realizari:
    • Preț ofera la băuturi și pachete speciale.
    • Dezvoltarea de noi strategii și le puse în aplicare pentru a crește profitul barei
    • spectacol Barman
    Bartender - Barista - Bar Supervisor
    SC Chelsea SRL (Oxford Pub Iași)
    Septembrie 2012- aprilie 2014
    Raportarea la Manager de
    https://www.facebook.com/OxfordPub
    Un pub, cu o capacitate de 400 de persoane.
    Responsabilitati:
    Asistarea directorului în supravegherea bar. Mentinerea și supravegherea permanentă
    a sanitation.Training noi employess și supravegherea tuturor. Meniul Actualizarea în
    funcție de noile tendințe. Organizari evenimente, concerte si petreceri private pentru
    peste 400 de persoane Pregătirea și cafea portii si alte bauturi. Pregătirea și servește
    gustări simple. Dezvoltarea abilitatilor barista și ajutor de tren noii veniti. Menținerea
    mediului magazin și echipamente. Re-stocare inventar și comunicarea nevoilor
    2 / 5magazin. Sunt îndeplinite Asigurarea standardelor de siguranță alimentară.
    Recomandarea produse și procese îmbunătățiri.
    Realizari:
    • Bune abilitati de client, responsabil pentru bar, inventarul, curățarea, vânzările,
    păstrarea evidenței.
    Barman - Barista
    SC ADMIRAL SRL (Club Queens și Reginei Caffe Lounge)
    Martie 2010 - mai 2012
    Raportarea la Manager de
    https://www.facebook.com/pages/Queens-Club/365088080236689
    https://www.facebook.com/queens.coffeelounge
    Un café-bar cu o capacitate de 200 de persoane și un club cu o capacitate de 800 de
    persoane.
    Responsabilitati:
    Pregătirea și cafea portii si alte bauturi. Pregătirea băuturi pentru bar chelner.
    Dezvoltarea abilitatilor barista și ajutor de tren noii veniti. Menținerea mediului
    magazin și echipamente. Re-stocare inventar și comunicarea nevoilor magazin.
    Recomandarea produse și procese îmbunătățiri.
    Realizari:
    • Bune abilitati de client, responsabil pentru bar, inventarul, curățarea, vânzările,
    păstrarea evidenței.
    • serviciu de viteză în club și bartending spectacol.
    Barmanul și Bar manager
    SC Dragon SRL (Club Ring Iasi)
    Septembrie 2008- februarie 2010
    Raportarea la Manager de
    https://www.facebook.com/discoringiasi
    O discotecă, cu o capacitate de 2000 de persoane.
    Responsabilitati:
    Asistarea directorului în supravegherea bar. Asigurându-vă că standardele sunt
    urmate și una dintre cele mai importante este satisfacția clienților, care implică
    tratarea oricăror probleme posibile ar putea avea în timpul vizitei lor în locul nostru.
    Menținerea inventar și comenzi. Consultanta nivelurile mele par. Asigurându-vă că
    toate frigiderele sunt la o temperatură zeu. Cash și manipulare POS. Mentinerea și
    supravegherea permanentă a sanitation.Training noi employess și supravegherea
    tuturor. Meniul Actualizarea în funcție de noile tendințe. Organizari evenimente,
    concerte si petreceri private pentru mai mult de 2000 de persoane. Menținerea și
    supravegherea permanentă a salubritate. Comandarea consumabilelor și prioritizarea
    facturile. Armarea și dezarmarea locația. Agenți de securitate club de Supraveghere.
    Rezolving plânge și situații dificile.
    Realizari:
    • Bune abilitati de client, responsabil pentru bar, inventarul, curățarea, vânzările,
    păstrarea evidenței. 3 / 5bar
    SC Imperia SRL, (El Divino Club)
    Septembrie 2007 iunie 2008
    Raportarea la Bar manager
    Un club de muzica hip-hop și casa cu o capacitate de 800 de persoane.
    Responsabilitati:
    Serviti oaspeții cu băuturi în funcție de necesități. Asigurarea bar și zonă de relaxare
    se curăță după fiecare schimbare. Schimbarea butoaie ca și atunci când este necesar.
    Curățare de tevi de bere când required.Thorough curat de bar și zonă de stoc în mod
    regulat. Asigurați-vă că zona de bar asigurat la sfârșitul orelor de acordare a licențelor
    de bare. Aderarea la toate reglementarile acordare a licențelor cum este specificat de
    legile de acordare a licențelor. Furniza serviciul de băuturi la standardul după cum se
    menționează în orientările POS. Respectați cu deschidere curent și procedurile de
    schimbare de închidere. Assist cu organizarea și furnizarea de divertisment sub
    conducerea activităților Coordonatorului. Furnizarea de servicii de băuturi în cadrul
    actualului Măsuri și Greutăți Legea. Assist cu stocuri de decolare lunar. Orice alte
    drepturi care sunt în domeniul de aplicare, sensul și scopul lucrării, titlul postului și
    clasificarea acesteia ca a solicitat de către administratorul linie sau șeful de catedră /
    Divizia.
    Realizari:
    • Bune abilitati de client, responsabil pentru bar, inventarul, curățarea, vânzările,
    păstrarea evidenței.
    barman
    Disco Ring Costinesti România
    Iunie - septembrie, 2008-2013 (sezon de vară)
    Raportarea la Manager de
    https://www.facebook.com/DiscotecaRing
    O discotecă, cu o capacitate de 4000 de persoane.
    Responsabilitati:
    Serviciu viteză și asigurându-vă că standardele sunt urmate și una dintre cele mai
    importante este satisfacția clienților, care implică tratarea oricăror probleme posibile ar
    putea avea în timpul vizitei lor în locul nostru. Servirea Bar Waiter. Menținerea
    inventar și comenzi. Asigurându-vă că toate frigiderele sunt la o temperatură zeu.
    Cash și manipulare POS. Formarea nou employess și supravegherea tuturor.
    Menținerea și supravegherea permanentă a salubritate. Comandarea consumabilelor și
    prioritizarea facturile. Rezolving plânge și situații dificile.
    Realizari:
    • Bune abilitati de client, responsabil pentru bar, inventarul, curățarea, vânzările,
    păstrarea evidenței.
    • Lucrul fler spectacol.
    
      NU am experienta in domeniul ingineriei.
    

Educatie

  • 2005 - 2009

    Diploma de facultate, "Gheorghe Asachi" Technical University, Iasi, specialization " Mechanical and Industrial Robots”

    • Filiași, România

Limbi straine

Engleza
Incepator
Spaniola
Incepator
Romana
Nativ
80%
  • Last update: 13.02.2015
  • Reference number: 24024

Experience

  • September 2006 - Present

    Bartender, Club,Cafenea,Pub

    • Filiași, Romania
    • Full time
    • Work domain - Services: Hotels,Tourism

    
    Very customer focused and with high standards at all times, with an enthusiastic and ambitious attitude, high volume experience, committed and determined.
    I usualy like to socialize, to comunicate, to share experiences with other people.
    
    Key Skills
    
    •	Making sure that standards are followed and one of most important is guest satisfaction, that dealing with any possible problems may have during their visit in our place.
    •	Planning, organizing and coordinating special events and functions.
    •	Ordering supplies and prioritising bills.
    •	Stock management, rotation, replenishment and stocktaking.
    •	Personnel training and supervising their activity.
    •	Cash and POS handling.
    •	Updating menu according to new trends.
    •	Maintaning the standing of sanitation.
    
    
    Career History
    
    Bartender – Barista
    Ocean Beach Ibiza			
    May 15, 2014 – October 15, 2014
    Reporting to Manager
    https://www.facebook.com/oceanbeachibiza
    A beach bar with a capacity of 800 people.  
    
    Responsibilities:
    Making sure that standards are followed and one of most important is guest satisfaction, that implies dealing with any possible problems may have during their visit in our place. Preparing and servings coffee and other drinks. Maintaining inventory and placing orders. Consulting my par levels. Making sure that all refrigerators are at a god temperature. Cash and POS handling. Maintaining and supervising standing of sanitation. Rezolving complains and difficult situations.
    
    
    Achievements:
    •	Price offers at drinks and special packages.
    •	Developed new strategies and implemented them to increase the profit of the bar
    •	Bartender show
    
    
    
    
    Bartender – Barista – Bar Supervisor
    SC Chelsea SRL ( The Oxford Pub Iasi )			
    September  2012- April  2014
    Reporting to Manager
    https://www.facebook.com/OxfordPub
    A pub with a capacity of 400 people.
    
    Responsibilities:
    Assist the Manager in the supervision of the bar. Mantaining and supervising standing of sanitation.Training new employess and supervising all of them. Updating menu according to new trends. Organizing events ,concerts and private parties for than 400 people Preparing and servings coffee and other drinks. Preparing and serving simple snacks. Developing barista skills and helping train new hires. Maintaining the store environment and equipment. Re-stocking inventory and communicating store needs. Ensuring food safety standards are met. Recommending product and process improvements.
    
    Achievements:
    •	Good customer skills, in charge for the bar, inventory, cleaning, sales, record keeping.
    
    
    Bartender - Barista
    SC ADMIRAL SRL  ( Queen’s Club and Queen’s Caffe Lounge )		
    March, 2010 – May, 2012
    Reporting to Manager
    https://www.facebook.com/pages/Queens-Club/365088080236689
    https://www.facebook.com/queens.coffeelounge
    A cafe bar with a capacity of 200 people and a club with a capacity of 800 people.
    
    Responsibilities:
    Preparing and servings coffee and other drinks. Preparing drinks for bar waiter. Developing barista skills and helping train new hires. Maintaining the store environment and equipment. Re-stocking inventory and communicating store needs. Recommending product and process improvements.
    
    
    Achievements:
    •	Good customer skills, in charge for the bar, inventory, cleaning, sales, record keeping.
    •	Speed service in the club and bartending show.
    
    
    
    Bartender and Bar Manager
    SC Dragon SRL ( Club Ring Iasi )			
    September, 2008- February , 2010
    Reporting to Manager
    https://www.facebook.com/discoringiasi
    A disco with a capacity of 2000 people.  
    
    
    
    Responsibilities:
    Assist the Manager in the supervision of the bar. Making sure that standards are followed and one of most important is guest satisfaction, that implies dealing with any possible problems may have during their visit in our place. Maintaining inventory and placing orders. Consulting my par levels. Making sure that all refrigerators are at a god temperature. Cash and POS handling. Mantaining and supervising standing of sanitation.Training new employess and supervising all of them. Updating menu according to new trends. Organizing events ,concerts and private parties for more than 2000 people. Maintaining and supervising standing of sanitation. Ordering supplies and prioritising bills. Arming and disarming the location. Supervising club security agents. Rezolving complains and difficult situations.
    
    Achievements:
    •	Good customer skills, in charge for the bar, inventory, cleaning, sales, record keeping.
    
    
    
    Bar
    SC Imperia SRL, ( El Divino Club )			
    September, 2007- June, 2008
    Reporting to Bar Manager
    A hip-hop and house music club with a capacity of 800 people.  
    
    Responsibilities:
    Serve guests with drinks as required. Ensure bar and seating area is cleaned after every shift. Change barrels as and when required. Cleaning of beer pipes when required.Thorough clean of bar and stock area on a regular basis. Ensure bar area secured at the end of bar licensing hours. Adhere to all licensing regulations as specified by the licensing laws. Provide the service of drinks to the standard as stated in the SOP guidelines. Comply with current opening and closing shift procedures. Assist with the organisation and delivery of entertainment under the direction of the Activities Co-ordinator. Provide the service of drinks under the current Weights and Measures Act. Assist with the monthly stock take. Any other duties as are within the scope, spirit and purpose of the job, the title of the post and its grading as requested by the line manager or Head of Department/Division. 
    
    Achievements:
    •	Good customer skills, in charge for the bar, inventory, cleaning, sales, record keeping.
    
    
    Bartender
    Disco Ring Costinesti Romania			
    June – September, 2008-2013 ( Summer season )
    Reporting to Manager
    https://www.facebook.com/DiscotecaRing  
    A disco with a capacity of 4000 people.
    
    Responsibilities:
    Speed service and making sure that standards are followed and one of most important is guest satisfaction, that implies dealing with any possible problems may have during their visit in our place. Serving the Bar Waiter. Maintaining inventory and placing orders. Making sure that all refrigerators are at a god temperature. Cash and POS handling. Training new employess and supervising all of them. Maintaining and supervising standing of sanitation. Ordering supplies and prioritising bills. Rezolving complains and difficult situations.
    
    
    Achievements:
    •	Good customer skills, in charge for the bar, inventory, cleaning, sales, record keeping.
    •	Working flair show.
    
    Do not have experience in engineering.
    
    
    	
    Leisure Activities
    Football, tennis, music, travel.
    

Education

  • 2005 - 2009

    Bachelor's degree, "Gheorghe Asachi" Technical University, Iasi, specialization " Mechanical and Industrial Robots”

    • Filiași, Romania

Foreign languages

English
Beginner
Spanish
Beginner
Romanian
Native