26632

Barman (ospatar) la SC Ivy Active Concept Srl (Bacio Dorobanti)

  • România, București
  • România, București
  • Romania, București
  • Romania, București
Deblocheaza date contact
Traduceri ale CV-ului
75%
  • Ultima actualizare: 04.08.2014
  • Numar referinta: 26632

Experienta

  • septembrie 2012 - Prezent

    Barman (ospatar), SC Ivy Active Concept Srl (Bacio Dorobanti)

    • București, România
    • Full time
    • Domeniu - Servicii: Restaurante

    - aprovizionarea barului cu bauturi/materii prime si pregatirea/comandarea produselor lipsa de orice natura in vederea functionarii fara probleme a barului pe toata durata zilei
     -deservire băuturi alcoolice şi nealcoolice conform reţetarului propriu al unităţii; 
    -deservire gelato/2go coffe /praline ciocolata direct la bar si preluare comenzi on line si telefonic pentru sushi delivery 
    - politeţe şi profesionalism în servirea clienţilor; 
    - păstrarea igienei şi a curăţeniei la locul de muncă; 
    - dozarea judicioasă a băuturilor servite în conformitate cu reţetarul aprobat;
    - admninistrarea corectă a stocului de băuturi;  
    - înregistrarea vânzărilor;efectuarea rapoartelor aferente ;registru de casa;dp si plati furnizori
    - întocmirea inventarului ori de câte ori este nevoie în conf. cu legislaţia în vigoare. 
    

  • aprilie 2009 - octombrie 2011

    Sef Magazin (minimarket/cafenea/bar/saladbar/sandwich-uri/alte produse), The House Espresso Bar S.R.L

    • București, România
    • Full time
    • Domeniu - Vanzari: Retail / Comert

    	Coordonarea angajatilor,efectuarea trainingului specific postului(lucrator comercial/vanzator) angajatilor noi cat si celor deja existenti .
    	Asigurarea bunului mers al operatiunilor de vanzare si rezolvat orice problema aparuta in sistemul de gestiune front office/back office(magister software).
    	Asigurarea mentenantei magazinului si rezolvarea prompta a oricarei probleme aparute fie personal sau apeland la diversi terti implicati.
    	Punerea la punct al sistemului de functionare al magazinului,regulamente interne/proceduri de servire folosire al echipamentelor din magazin:aparat hot dog,aparat automat fresh portocale,cuptoare,macinatoare si dispensere cafea vrac,vitrine frigorifice,espressor de mare capacitate 3 capete/6 cafele simultan samd
    	Stabilirea programului de functionare al magazinului si al programului de lucru al angajatilor
    	 Aprovizionare (comenzi)/receptionare si introducerea marfurilor in sistemul de gestiune,urmarirea stocurilor/vanzarilor/Tiparirea de facturi/Bonuri de consum/avize
    	Propuneri  de dezvoltare si crestere al gamei de produse/vanzari,evidenta protocolului/relatia cu furnizorii etc 
    Aceasi firma,doua locatii diferite

Educatie

  • 2003 - 2005

    Colegiu / studii postliceale, Postliceala Gh Airinei

    • București, România
  • 1999 - 2003

    Liceu / scoala profesionala, Colegiul Tehnic de Posta si Telecomunicatii Gh.Airinei

    • București, România

Aptitudini

Permis de conducere
  • B

Limbi straine

Engleza
Avansat
Franceza
Incepator
Romana
Nativ
25%
  • Last update: 04.08.2014
  • Reference number: 26632

Skills

Driving license
  • B

Foreign languages

English
Advanced
French
Beginner
Romanian
Native