31345

sef sectie turnare- ambalare la S.C. Supreme Group S.A.(PRIMOLA)

  • România, București
  • România, București
  • Romania, București
  • Romania, București
Deblocheaza date contact
Traduceri ale CV-ului
75%
  • Ultima actualizare: 19.07.2012
  • Numar referinta: 31345

Experienta

  • iulie 2010 - Prezent

    sef sectie turnare- ambalare, S.C. Supreme Group S.A.(PRIMOLA)

    • București, România
    • Full time
    • Domeniu - Inginerie: Industrii / Productie

    - respectarea planului de productie lunar, pe sectia de turnare-ambalare  ciocolata ;
    - urmaresc turnarea produselor de ciocolata (tablete si praline) pe 3 linii automatizate de turnare (un complex automatizat de turnare pentru producerea prin metoda 0ne shot a ciocolatei si a bomboanelor de ciocolata ,cu turnarea in acelasi timp a ciocolatei si diferitelor umpluturi pe baza de fondant, a doua linie de turnare a ciocolatei masive si cu crème grase, iar a treia linie de turnare a ciocolatei pe baza de incluziuni), conform procedurilor standard, la nivelul de calitate acceptat si in conditii de maxima eficienta;
    -urmaresc procesul de taiere a blaturilor de napolitane( pe masina de taiat blaturi ), precum si procesele de glazurare si ambalare( masina de ambalare verticala TamTas) a napolitanelor taiate;  
    - verific parametrii tehnici si de calitate conform QMS-ului (viteza de curgere  ciocolata, viteza curgere umplutura , temperaturi in capetele de turnare( cap de turnare ciocolata, cap de turnare umplutura),temperatura la iesirea ciocolatei din frigiderul final, temperatuta la demulare, snap, micronaj, indice de temperare ciocolata ,etc),pe fiecare linie de turnare ciocolata;
    -verific calitatea ciocolatei ( suprafata, culoare , consistenta, aroma, gust);
    - efectuez zilnic necesarul de materii prime si ambalaje pe sectia ciocolata;
    - intocmirea raportuluide productie ;
    - in sectia ambalare, urmaresc ambalarea si depozitarea  ciocolatei, verific centralizatorul pe fiecare sortiment de ciocolata ambalat , bonurile de paleti(termen de valabilitate , banderola
    litografiata );
    - intocmitea fiselor de retur materii prime si ambalaje la depozit;
    - asigurarea unui mediu adecvat in productie,in special a acelor conditii care influenteaza igiena personalului si a locului de munca;
    - decid prioritatile de oprire a liniilor de turnare, in functie de modificarea programului de productie;
    -particip la probele care se fac pe fiecare linie de turnare pentru fabricarea unui produs nou.
    

  • august 2005 - iulie 2010

    sef linie paste fainoase, S.C. Morarit Panificatie Baneasa -Paste S.A. Bucuresti

    • București, România
    • Full time
    • Domeniu - Inginerie: Industrii / Productie

    -Coordonarea procesului tehnologic pe linia de fabricare paste fainoase traditionale(taitei cu ou, fidea cu ou, lasagna cu ou, taitei dietetici,farfalle);
    - urmaresc fazele procesul tenologic de presare paste fainoase, incepand cu preparea solutiei  de ou conform retetei, mixarea aluatului in malaxor, temperatura aluatului in capul de presare, distribuirea pastelor pe site, pana la uscarea pastelor in cuptoare( timp si temperaturi de uscare);
    -urmaresc parametrii tehnici si de calitate a produselor 
    -Elaborarea si asigurarea respectarii programului HACCP
    Legislatia si standardele in domeniu:
    -Prevederile SR EN ISO 9001 :2008, SR EN ISO 14001 :2001, 22000:2005 si SR EN ISO 18001 :2005, si SMCMSA implementat in organizatie. Cerinte pentru orice organizatie din lantul alimentar, Codex Alimentarius CAC/RPC 1-1969, Rev4:2003 -Principii generale ale igienei alimentare, SR ISO 13642-1,2,3; 
    -Verificarea datelor de productie si de consumuri de materii prime si ambalaje inscrise in rapoartele zilnice de productie.
    - Verificarea corelarii stocurilor scriptice de materii prime si ambalaje cu consumurile realizate si stocurile faptice 
    - Centralizarea lunara a activitatii de productie.
    - Verificarea incadrarii in consumurile specifice normate.
    - Prezentarea la conducere a inregistrarilor si constatarilor finale pentru fiecare activitate urmarita zilnic pe operativa si lunar prin centralizatoarele de productie
    -Repartizarea personalului din subordine pe schimburi, in functie de necesitatile programului de productie, asigurarea  utilizarii rationale a echipamentelor tehnice.
    -Efectuarea instuctajului lunar si ori de cate ori este nevoie a muncitorilor din subordine; verificarea insusirii si aplicarea normelor de securitate si siguranta in munca, PSI, protectia mediului.
    -Participarea la elaborarea programului de reparatii capitale si remontul liniei. 
    -Urmarirea modului in care se executa reviziile si reparatiile echipamentelor din dotare.
    

Educatie

  • 1999 - 2004

    Diploma de facultate, Universitatea Politehnica Bucuresti-Facultatea de Inginerie a Sistemelor Biotehnice

    • București, România

Limbi straine

Engleza
Incepator
Romana
Nativ
25%
  • Last update: 19.07.2012
  • Reference number: 31345

Foreign languages

English
Beginner
Romanian
Native