32704

Manager Restaurant la Restaurant Elisabeta

  • România, București
  • România, București
  • Romania, București
  • Romania, București
Deblocheaza date contact
Traduceri ale CV-ului
100%
  • Ultima actualizare: 27.05.2015
  • Numar referinta: 32704

Obiectiv profesional

Formarea, consolidarea si coordonarea unei echipe de succes.

  • Bucuresti, Romania
  • Full time
  • Salariul dorit900 €
  • Domeniile urmariteOffice jobs Administrativ, Servicii Restaurante, Servicii Turism
  • Disponibilitate deplasare in interes de serviciuPana la 50% din program
  • Disponibilitate relocareNumai in tara

Experienta

  • septembrie 2013 - Prezent

    Manager Restaurant, Restaurant Elisabeta

    • București, România
    • Full time
    • Domeniu - Servicii: Restaurante

    -coordonarea intregii activitati a restaurantului si a personalului angajat,
    -stabilirea si mentinerea la standarde inalte a produselor, serviciilor si facilitatilor oferite,
    -gestionarea bugetului restaurantului conform repartizarii transmise de Director General,
    -verificarea impreuna cu bucatarul-sef a meniurile, asigurandu-ma ca aspectul, calitatea
    si pretul acestora sunt cele corespunzatoare standardelor,
    -verificarea si asigurarea ca personalul executiv din subordine ofera clientilor servicii intr-o maniera prompta si eleganta,
    -verificarea costurilor, cheltuielilor, preturilor si orientarilor de ultima ora in ceea ce priveste
    serviciile de alimentatie si respectarea sigurantei alimentului,
    -verificarea periodica a starii de curatenie si de functionare a echipamentelor si localului,
    -stabilirea necesarului de produse pentru perioada de vanzari estimata,
    -stabilirea conform structurii organizatorice a sarcinilor si responsabilitatilor personalului din subordine, in baza fiselor de post,
    -intocmirea pontajului lunar pentru personalul din subordine si transmiterea catre Departamentul
    Resurse Umane,
    -programarea si acordarea concediilor de odihna si a zilelor libere pentru personalul din
    subordine,
    -identificarea nevoilor de instruire ale personalului din subordine si asigurarea formarii
    continue a acestuia,
    -organizarea, pregatirea si supervizarea modului de desfasurare a evenimentelor festive,
    -asigurarea mentenantei pentru cladirea restaurantului,
    -colaborarea foarte buna cu autoritatile locale.

  • iunie 2012 - septembrie 2013

    Manager Restaurant, Amma General Store

    • București, România
    • Full time
    • Domeniu - Servicii: Restaurante

    -coordonarea intregii activitati a restaurantului si a personalului angajat,
    -stabilirea si mentinerea la standarde inalte a produselor, serviciilor si facilitatilor oferite,
    -gestionarea bugetul restaurantului conform repartizarii transmise de Managerul General,
    -verificarea impreuna cu bucatarul-sef a meniurile, asigurandu-ma ca aspectul, calitatea
    si pretul acestora sunt cele corespunzatoare standardelor,
    -verificarea costurilor, cheltuielilor, preturilor si orientarilor de ultima ora in ceea ce priveste
    serviciile de alimentatie si respectarea sigurantei alimentului,
    -analizarea si compararea informatiilor care se refera la potentialul segmentului de piata
    pentru restaurant, in scopul elaborarii unei politici de dezvoltare a restaurantului pe termen
    lung,
    -verificarea periodica a starii de curatenie si de functionare a echipamentelor si localului,
    -stabilirea necesarului de produse pentru perioada de vanzari estimata, in functie de
    spatiul de depozitare disponibil si de termenul de valabilitate a materiilor prime,
    -stabilirea conform structurii organizatorice a sarcinilor si responsabilitatilor personaluluidin subordine, in baza fiselor de post,
    -intocmirea pontajului lunar, programarea si acordarea concediilor de odihna si a zilelor libere pentru personalul din subordine,
    -identificarea nevoilor de instruire ale personalului din subordine si asigurarea formarii
    continue a acestuia,
    -inplicarea si identificarea oportunitatilor de reducere a costurilor si maximizarea profitului
    restaurantului,
    -organizarea, pregatirea si supervizarea modului de desfasurare a evenimentelor festive,
    -colaborarea foarte buna cu autoritatile locale.

  • mai 2007 - iunie 2012

    Administrator Restaurant&Spatii Cazare, Romstal Imex SRL

    • București, România
    • Full time
    • Domeniu - Servicii: Restaurante

    -coordonarea  proiectului privind infiintarea restaurantului firmei, dotarea cu echipamente si utilaje corespunzatoare,
    -obtinerea autorizatiilor de functionare,
    -crearea si implementarea unui program de control intern  „Ghidul de bune practici” privind fluxul tehnologic si siguranta alimentelor conform standardelor europene,
    -asigurarea respectarii normelor igienico-sanitare si a normelor privind siguranta alimentelor (HACCP), instruirea angajatilor din subordine, 
    -coordonarea proiectului de creare si implementare a  unui program informatic de monitorizare si centralizare a activitatii de catering, 
    -raspunderea gestionarii soft-lui de catering, centralizarea si eliberarea de rapoarte de retineri si cheltuieli,
    -coordonarea activitatii restaurantului, supervizarea productiei, verificarea respectarii retetelor, asigurarea calitatii produselor, dezvoltarea si diversificarea comenzilor,
    -gestionarea resursele umane din subordine, a resursele materiale şi financiare,
    -asigurarea derularii contractelor cu firmele de catering si firmele contractate pentru efectuarea serviciilor, aprovizionarea cu alimente si alte produse consumabile,
    -responsabilitatea intocmirii si respectarii bugetului pentru Pensiunea de Vacanta de la Predeal, initierea personalului in actiuni menite sa rentabilizeze spatiile de cazare, 
    -planificarea si asigurarea  participarii personalului din subordine la cursuri de calificare si specializare,
    -colaborarea cu serviciul de Protectia Muncii in  vederea organizarii instruirilor periodice a personalului din subordine, 
    -asigurarea respectarii termenelor efectuarii controalelor medicale periodice pentru personalul din subordine,
    -organizarea de evenimente corporate, team building si protocol,
    -asigurarea mentenantei spatiilor de locuit si birourilor,
    -gestionarea cu succes a bunurilor si bugetului alocat.

Educatie

  • 2005 - 2009

    Diploma de facultate, UNIVERSITATEA BIOTERA

    • București, România
  • 2008 - 2008

    Postdoctorat, FORMARE MANAGERIALA IN TURISM

    • Brașov, România
  • 2006 - 2007

    Postdoctorat, DIMA CONSULTING GROUP

    • Brașov, România
  • 1990 - 1991

    Postdoctorat, Universitatea Libera

    • Drăgășani, România

Aptitudini

Permis de conducere
  • B
  • Capacitate de a munci in echipa
  • Spirit practic

Limbi straine

Engleza
Mediu
Franceza
Incepator
Romana
Nativ
40%
  • Last update: 27.05.2015
  • Reference number: 32704

Career goals


                            

  • Bucuresti, Romania
  • Full time
  • Salary wanted900 €
  • Wanted work domainsOffice jobs Administrative, Services Restaurants, Services Tourism
  • Availability for work related travelUp to 50% of the schedule
  • Willing to relocateOnly in the country

Skills

Driving license
  • B
  • Communication skills
  • Ability to work in team
  • Practical spirit

Foreign languages

English
Intermediate
French
Beginner
Romanian
Native