33850

Bucatar la Sc Cristil Cominpex

  • România, București
  • România, București
  • Romania, București
  • Romania, București
Deblocheaza date contact
Traduceri ale CV-ului
80%
  • Ultima actualizare: 13.06.2012
  • Numar referinta: 33850

Experienta

  • iunie 2012 - Prezent

    Bucatar, Sc Cristil Cominpex

    • București, România
    • Full time
    • Domeniu - Servicii: Restaurante

    Relaţii funcţionale: -cu şefii de birouri, personal administrativ, şoferi de aprovizionare, contabilitate;
    -cu personalul de deservire a clienţilor.
     
    Scopul postului: titularul postului are rolul de a asigura preparareacomenzilor (meniurilor) într-o manieră eficientă şi profesionistă.
     
    Autoritatea postului: utilizează materialele şi aparatura puse la dispoziţie de firmă.
     
    Atribuţiile principale şi sarcinile specifice:
     
    - pregăteşte mâncărurile din reţetarul unităţii în conformitate cu standardele în vigoare;
    - montează preparatele pe obiectele adecvate pentru servire şi realizează elementele estetice ale preparatelor;
    - participă cu supervizare la determinarea necesarului de materii prime de comandat şi la realizarea comenzilor de aprovizionare;
    - preia comenzile de la clienţi şi asigură servirea acestora;
    - debarasează şi asigură curăţenia bucătăriei;
    - asigură implementarea şi menţinerea standardelor de păstrare şi depozitare a produselor, semipreparatelor şi preparatelor alimentare cu respectarea normelor igienico-sanitare în vigoare.
     

  • septembrie 2011 - iunie 2012

    Bucatar sef, sc New Con srl

    • București, România
    • Full time
    • Domeniu - Servicii: Restaurante

    cunoşterea proceselor tehnologice de preparare a alimentelor, cunoaşterea sortimentelor de alimente,cunoaşterea noilor tendinţe în gastronomie, cunoştinţe de gastronomie internaţională, imaginaţie, creativitate, afinitate pentru arta culinară, simţul ordinii şi curăţeniei, responsabilitate, autoritate, spirit de organizare, experienţă în postul de bucătar-şef;
    d) alte cerinţe specifice: 
    - limbi străine: franceză (mediu); 
    - abilităţi de comunicare persoană deschisă, capabilă de muncă în condiţii de stres; 
    - absolvent al şcolii de bucătari profesionişti; 
    - persoană capabilă să pregătească produse alimentare reci şi calde în conformitate cu meniul restaurantului, persoană cu imaginaţie culinară, ordonată şi disciplinată;
    - rigurozitate în ceea ce priveşte regulile de igienă în alimentaţia publică;
    - atitudine orientată către client, abilităţi bune de comunicare, persoană energică şi amabilă; 
    - disponibilitate de a lucra în ture.
    

  • aprilie 2010 - martie 2011

    Bucatar, Erdomester Csilleberc Hungary

    • București, România
    • Full time
    • Domeniu - Servicii: Restaurante

     pregateste mancarurile din retetarul unitatii in conformitate cu standardele in vigoare;
    - monteaza preparatele pe obiectele adecvate pentru servire si realizeaza elementele estetice ale preparatelor;
    - participa cu supervizare la determinarea necesarului de materii prime de comandat si la realizarea comenzilor de aprovizionare;
    - preia comenzile de la clienti si asigura servirea acestora;
    - debaraseaza si asigura curatenia bucatariei;
    - asigura implementarea si mentinerea standardelor de pastrare si depozitare a produselor, semipreparatelor si preparatelor alimentare cu respectarea normelor igienico-sanitare in vigoare.
     raspundere pentru respectarea standardelor de calitate a preparatelor realizate si respectarea termenelor de executie a acestora;
     pastrarea in bune conditii a ustensilelor si aparaturii;
    respectarea normelor de igiena si securitate a muncii; 
    utilizarea resurselor existente, exclusiv in interesul firmei.

  • octombrie 2007 - septembrie 2009

    Bucatar, Andreas Degeberga /Suedia

    • București, România
    • Full time
    • Domeniu - Servicii: Restaurante

    Atribuţiile principale şi sarcinile specifice:
     
    - pregăteşte mâncărurile din reţetarul unităţii în conformitate cu standardele în vigoare;
    - montează preparatele pe obiectele adecvate pentru servire şi realizează elementele estetice ale preparatelor;
    - participă cu supervizare la determinarea necesarului de materii prime de comandat şi la realizarea comenzilor de aprovizionare;
    - preia comenzile de la clienţi şi asigură servirea acestora;
    - debarasează şi asigură curăţenia bucătăriei;
    - asigură implementarea şi menţinerea standardelor de păstrare şi depozitare a produselor, semipreparatelor şi preparatelor alimentare cu respectarea normelor igienico-sanitare în vigoare.
     

Educatie

  • 2011 - 2012

    Postdoctorat, sc Continental Transcom srl

    • Sfântu Gheorghe, România
  • 2003 - 2007

    Diploma de facultate, Facultatea Stiinte Economice Lucian Blaga

    • Sibiu, România
  • 1993 - 1997

    Liceu / scoala profesionala, Gr.Sc.Ind.Puskas Tivadar

    • Sfântu Gheorghe, România

Aptitudini

Permis de conducere
  • B

Limbi straine

Engleza
Mediu
Maghiara
Avansat
Romana
Nativ
30%
  • Last update: 13.06.2012
  • Reference number: 33850

Skills

Driving license
  • B

Foreign languages

English
Intermediate
Hungarian
Advanced
Romanian
Native