40506

Bucatar sef la Yellow Restaurant

  • România, București
  • România, București
  • Romania, București
  • Romania, București
Deblocheaza date contact
Traduceri ale CV-ului
95%
  • Ultima actualizare: 13.11.2015
  • Numar referinta: 40506

Obiectiv profesional

Ridicarea la cele mai inalte standarde a localului unde imi desfasor activitatea . Crearea meniului si schimbarea acestuia periodic astfel incat clienti sa aiba mereu o diversitate . Procentual ca si vanzari sa am o crestere si apreciere din partea clientilor semnificativa .O buna colaborare cu personalul cu care intru in contact de lucru .Doresc sa lucrez cu personal deschis la schimbari frecvente in meniu si cu dorinta de a invata.

  • Bucuresti, Constanta, Timisoara
  • Full time
  • Salariul dorit2900 €
  • Domeniile urmariteServicii Hoteluri, Servicii Restaurante
  • Disponibilitate deplasare in interes de serviciuPana la 100% din program
  • Disponibilitate relocareNumai in tara

Experienta

  • iunie 2015 - Prezent

    Bucatar sef, Yellow Restaurant

    • București, România
    • Full time
    • Domeniu - Finante: Vanzari

    Firma de catering.Realizarea meniului,a retetarului ,calcularea piederilor si transmiterea lor catre contabilitate,realizarea necesarului zilnic in colaborare cu colegii,verificarea calitatii materiei prime,pregatirea preparatelor pana ce acestea sunt foarte bine insusite de colegii cu care colaborez,instruirea personalului cu privire la retetele din meniu.

  • octombrie 2012 - mai 2015

    Bucatar chef, Irish pub

    • Constanța, România
    • Full time
    • Domeniu - Servicii: Restaurante

    Realizarea meniului,a retetarului ,calcularea piederilor si transmiterea lor catre contabilitate,formarea personalului ,realizarea necesarului zilnic,verificarea calitatii materiei prime,ajutarea colegilor in pregatirea preparatelor si supraveghere calitatii produsului finit.

  • noiembrie 2011 - septembrie 2012

    Coordonator, Colaborari pentru mese si evenimente private

    • București, România
    • Part time
    • Domeniu - Servicii: Restaurante

    Realizarea si prepararea de meniuri pentru evenimente(nunti,botezuri,aniversari)

  • mai 2011 - octombrie 2011

    Bucatar Chef, Bonton Palace

    • București, România
    • Full time
    • Domeniu - Servicii: Restaurante

    Realizarea meniulu,retatarului,calcularea pierderilor si transmiterea catre contabilitate,lucrul in echipa

  • ianuarie 2011 - aprilie 2011

    Bucatar chef, Casa Hirsher

    • Brașov, România
    • Full time
    • Domeniu - Servicii: Restaurante

    Colaborare in realizarea unui nou meniu si pregatirea echipei pentru realizarea preparatelor

  • octombrie 2007 - decembrie 2010

    Bucatar personal al familiei, Familia Paunescu George

    • București, România
    • Full time
    • Domeniu - Servicii: Restaurante

    Pregatire preparatelor pentru familia Paunescu dar si pregatire de mese festive la solicitare

  • mai 2005 - mai 2007

    Bucatar Chef, Caffe&Latte

    • București, România
    • Full time
    • Domeniu - Servicii: Restaurante

    Realizarea retetelor,gramajelor,calcularea pierderilor,formarea echipei si pregatirea in realizarea preparatelor.Am fost alaturi de colegi la realizarea preparatelor la nevoie.

  • ianuarie 1998 - martie 2005

    Bucatar Chef, Osteria Codelli Mossa

    • Mossa, Italia
    • Full time
    • Domeniu - Servicii: Restaurante

    Gestiune proprie

  • februarie 1984 - februarie 1998

    Bucatar Chef, Hotel Danieli

    • Venetia, Italia
    • Full time
    • Domeniu - Servicii: Hoteluri,Restaurante

    Coordonarea echipei de bucatari,efectuarea meniului,realizarea gramajelor si transmiterea acestora catre contabilitate,organizarea de evenimente si mese private,
    Dupa acest schimb de experienta am fost ales sa conduc echipe la mese private.
    Va dau cateva exemple de personalitati pentru care am avut onoarea sa fiu solicitat la organizarea de  evenimente si solicitat sa  gatesc personal :
    Alberto Sordi, Ricchi e poveri ,Monica Vitti, Enrico Montesano , ex.prim ministru Craxi,pictorul Renato Guttuso  la cortina  d'ampezzo,etc

  • februarie 1980 - februarie 1984

    bucatar, Ciga Hotels

    • București, România
    • Full time
    • Domeniu - Servicii: Hoteluri,Restaurante,Turism

    PREGATIT PREPARATE DUPA RETETELE BUCATARULUI CHEF

Educatie

  • 1978 - 1980

    Liceu / scoala profesionala, Scoala de bucatari Lignano Sabbiadoro

    • Industrie alimentara
    • Lignano, Italia

Aptitudini

Permis de conducere
  • B
  • Capacitate de a munci in echipa
  • Spirit practic
  • Putere de organizare si disciplina

Adaptare rapidă la noi medii de lucru – dobândită în urma delegării în diverse departamente ale companiei unde am lucrat in perioada 1980-1998

Spirit de echipă – abilitate dezvoltată în timpul celor peste 30 ani în care am lucrat alături de  echipe intre 10 -50de persoane

Fire dinamică , energica-Domeniul acesta in care am profesat te educa in acest ritm in mod automat daca profesezi din pasiune.

Limbi straine

Romana
Mediu

Pre-interviu

Cum ti-ai descrie personalitatea?

Sunt caracterizat prin spontaneitate, optimism, entuziasm, energie la cote maxime, flexibilitate in modul de gandire, cautarea de nou, impulsivitate si curiozitate.

Care sunt telurile tale in viata?

Sa am satisfactie profesionala la locul unde activez.Sa-mi deschir un restaurant propriu.

Descrie jobul ideal pentru tine.

Doresc sa activez in hoteluri,restaurante de lux pentru a pune in valoare experienta pe care am acumulat-o in tot acest timp

Care sunt scopurile pe care ti le-ai stabilit in cariera ta?

Sa formez cat mai multe persoane in domeniul pe care l-am imbratisat cu pasiune.
Sa vad multumirea clientilor.
Sa cresc nivelul de vanzari si implicit numarul de clienti.

Esti mai motivat lucrand in echipa sau in mod individual?

In echipa dar sa se ridice la nivelul standardelor mele.

Ce job ti-ar place sa ai peste 5 ani?

Bucatar chef intr-un hotel de 5 *

La actualul sau fostul loc de munca, care au fost/sunt cele mai importante 5 realizari?

Formarea unor oameni care au dorit serios sa imbratiseze aceasta meserie.
Mutumirea clientilor in privinta aspectului si a gustului preparatelor realizate de mine.
Cresterea procentuala in vanzari.
Realizarea de preparate noi adaptate personal.
Formarea unei echipe solide.

Ce fel de salariu meriti?

3500-4000 euro

Poti lucra dupa termene limita, sub presiune, etc?

Cu siguranta.Asa este tot timpul in acest domeniu de activitate.

Care a fost ultima carte pe care ai citit-o?

Spre rusinea mea nu am citit de mult o carte.Sunt mereu interesat de arta culinara si de tot ce apare nou astfel ca singurele carti pe care le deschid sunt cele de gastronomie

35%
  • Last update: 13.11.2015
  • Reference number: 40506

Career goals


                            

  • Bucuresti, Constanta, Timisoara
  • Full time
  • Salary wanted2900 €
  • Wanted work domainsServices Hotels, Services Restaurants
  • Availability for work related travelUp to 100% of the schedule
  • Willing to relocateOnly in the country

Skills

Driving license
  • B
  • Ability to work in team
  • Practical spirit
  • Organization skills

Foreign languages

Romanian
Intermediate