42343

Bucatar la Restaurant Mille Lire

  • Germania, Dusseldorf
  • Germania
  • Germany, Dusseldorf
  • Germany
Deblocheaza date contact
Traduceri ale CV-ului
100%
  • Ultima actualizare: 8 ian.
  • Numar referinta: 42343

Obiectiv profesional

Bucătar Șef/Bucatar

  • Restaurante, Hoteluri
  • Full time
  • Salariul dorit1600 €
  • Domeniile urmariteServicii Turism
  • Disponibilitate deplasare in interes de serviciuPana la 100% din program
  • Disponibilitate relocareNumai in strainatate

Experienta

  • martie 2014 - Prezent

    Bucatar, Restaurant Mille Lire

    • Dusseldorf, Germania
    • Full time
    • Domeniu - Servicii: Restaurante

    Pregătirea zilnică a meniului a la carte,întocmirea necesarului de materii prime ,găsirea de soluții pentru inbunatatirea și diversificarea produselor gastronomice și venirea cu soluții pentru o mai bună gestionare a acestora.Restaurant cu specific Italian

  • aprilie 2009 - noiembrie 2013

    Bucatar Sef, Hotel Royal

    • Constanța, România
    • Full time
    • Domeniu - Servicii: Hoteluri,Turism

    Pregatirea zilnica a micului dejun,a meniului a la carte.Intocmirea listei necesarului de materii prime,supravegherea personalului din subordine,si a curateniei.Restaurant cu specific italian,mediteranian si romanesc.

  • februarie 2006 - ianuarie 2009

    Bucatar Sef, Hotel El Greco

    • București, România
    • Full time
    • Domeniu - Servicii: Hoteluri,Restaurante

    Coordonarea activității în bucătărie,îmbunătățirea permanentă a preparatelor și schimbarea meniului conform noilor tendințe gastronomice.

  • martie 2003 - noiembrie 2005

    Bucatar, Hotel Atlantica Imperial Resort

    • Rodos, Grecia
    • Sezonier
    • Domeniu - Servicii: Hoteluri,Restaurante

    Pregătirea preparatelor pentru a la cartul restaurantului cat și bufetul pentru mic dejun,prânz și cină.Specific restaurant: Grecesc,Mediteranean.

  • mai 1999 - iulie 2003

    Sous Chef, Grand Casino Hilton

    • București, România
    • Full time
    • Domeniu - Servicii: Hoteluri,Restaurante

    Coordonarea bucatariei si transmiterea informatiilor sefului bucatar catre sectii.Restaurant cu specific libanez,marocan,italian, francez,mediteranian.

  • septembrie 1995 - martie 1999

    Bucatar/Chef de partie, Restaurant Casa Vernescu

    • București, România
    • Full time
    • Domeniu - Servicii: Restaurante

    Comform fisei postului.Restaurant cu specific international.

  • martie 1997 - decembrie 1997

    Bucatar, Princess Cruises

    • Maritim, Vase de croaziera
    • Sezonier
    • Domeniu - Servicii: Restaurante

    Conform fisei postului

  • iulie 1991 - iulie 1995

    Bucatar, Hotel Intercontinental Bucuresti

    • București, România
    • Full time
    • Domeniu - Servicii: Turism

    Comform fisei postului

Educatie

  • 2003 - 2004

    Colegiu / studii postliceale, Turism Hoteluri si Restaurante

    • Marketing
    • București, România
  • 2000 - 2001

    Colegiu / studii postliceale, Turism Hoteluri si Restaurante

    • Turism si servicii
    • București, România
  • 1987 - 1991

    Liceu / scoala profesionala, Liceul Economic nr 4

    • București, România

Aptitudini

Permis de conducere
  • B
  • Experienta in management
  • Capacitate de a munci in echipa

Limbi straine

Engleza
Mediu
Italiana
Incepator
Germana
Incepator
40%
  • Last update: 8 ian.
  • Reference number: 42343

Career goals


                            

  • Restaurante, Hoteluri
  • Full time
  • Salary wanted1600 €
  • Wanted work domainsServices Tourism
  • Availability for work related travelUp to 100% of the schedule
  • Willing to relocateOnly abroad

Skills

Driving license
  • B
  • Management experience
  • Communication skills
  • Ability to work in team

Foreign languages

English
Intermediate
Italian
Beginner
German
Beginner