440

Project Manager at National Power Grid Company / Compania Nationala de Transport a Energiri Electrica "CNTEE Transelectrica SA"

 • România, București
 • România, București
 • Romania, București
 • Romania, București
Afiseaza date contact
Traduceri ale CV-ului
50%
 • Ultima actualizare: 19.06.2016
 • Numar referinta: 440

Obiectiv profesional

Project manager
Facultatea Electro-Energetic

 • Romania, Europa, Asia, Africa
 • Project based
 • Salariul dorit5000 €
 • Domeniile urmariteInginerie Energie / Industrii extractive, It Telecom Project management, Marketing Management
 • Disponibilitate deplasare in interes de serviciuPana la 50% din program
 • Disponibilitate relocareIn tara si in strainatate

Aptitudini

Permis de conducere
 • B
 • Experienta in management
 • Putere de organizare si disciplina
 • Capacitate de negociere si de convingere

Gallup top 5 Strenths Finder - cinci teme de talent
O trecere în revistă a cunoştinţelor şi aptitudinilor dvs. vă poate oferi o imagine generală a abilităţilor dvs., dar numai conştientizarea şi înţelegerea talentelor dvs. naturale vă va oferi o imagine clară şi corectă a motivelor care stau la baza succesului dvs. constant

Realizator

Această temă te ajută să înţelegi ceea ce te motivează. Te caracterizează o nevoie constantă de împlinire. Ai sentimentul că în fiecare zi începi totul de la zero. La sfârşitul zilei, trebuie să ai deja o realizare tangibilă pentru a te simţi bine. Pentru tine, toate zilele sunt importante - zile de lucru, weekend-uri, zile de vacanţă. Indiferent cât eşti de îndreptăţit la o zi de odihnă, dacă în acea zi nu ai realizat nimic, te vei simţi nesatisfăcut. În interiorul tău arde un foc continuu care te împinge să faci mai mult, să realizezi mai mult. După ce fiecare obiectiv a fost atins, focul se diminuează pentru un moment, ca apoi să se reaprindă şi să te forţeze să îţi propui alte şi alte obiective. Nevoia asiduă de împlinire poate să nu fie logică, poate chiar să nu fie focalizată spre ceva, dar este veşnic nesatisfăcută şi va exista în tine. În calitate de realizator, trebuie să înveţi să trăieşti cu această umbră a nemulţumirii continue. În final, acesta este un lucru benefic pentru că îţi dă energia de a lucra mult fără a te epuiza sau a claca. Acesta este impulsul pe care te poţi baza totdeauna atunci când preiei noi sarcini, când întâlneşti noi provocări. Aceasta este puterea cu care te alimentezi pentru a putea da tonul, a imprima ritmul şi a defini productivitatea echipei tale de lucru. Aceasta este tema care te ţine în mişcare, în permanentă alertă.

Responsabilitate

Tema Responsabilităţii te forţează să-ţi asumi responsabilitatea psihologică pentru ceea ce vei spune sau vei face. Odată ce ai făcut un angajament, important sau mai puţin important, te simţi obligat să îl duci la îndeplinire. Bunul tău renume depinde de acest fapt. Dacă, dintr-un anumit motiv, nu îl poţi duce la îndeplinire, în mod automat începi să cauţi modalităţi de a te revanşa faţă de cealaltă persoană. Scuzele nu sunt de ajuns. Justificările şi explicaţiile sunt de neacceptat. Nu vei fi capabil să fii mulţumit de tine până când nu vei face această restituire. Această conştiinciozitate, această obsesie de a face totul cum trebuie, etica ta implacabilă, toate se combină pentru a-ţi forma reputaţia: absolut demn de încredere. Când se atribuie noi responsabilităţi, ceilalţi se vor uita mai întâi la tine pentru că ştiu că le vei duce la bun sfârşit. Când lumea va veni să-ţi ceară ajutorul—lucru ce se va întâmpla curând—va trebui să fii selectiv. Dorinţa ta de voluntariat te poate face câteodată să te implici mai mult decât ar trebui.

Studios

Îţi place să înveţi. Subiectul care îţi captează cel mai mult atenţia este determinat de celelalte teme şi experienţe ale tale; dar oricare ar fi acest subiect, totdeauna te va interesa procesul învăţării. Procesul, mai mult decât conţinutul sau rezultatul, te captivează în mod special. Eşti impulsionat de călătoria constantă şi deliberată de la ignoranţă către competenţă. Fiorul primelor acţiuni, primele eforturi de a reda şi a practica ceea ce ai învăţat, încrederea crescândă a unei abilităţi controlate—acesta este procesul care te ademeneşte. Acest fior te face să te intereseze experienţe adulte de învăţare precum yoga, muzica sau să absolvi diverse cursuri. Această caracteristică îţi dă posibilitatea să reuşeşti într-un mediu dinamic de lucru, unde ţi se cere să îndeplineşti sarcini pe termen scurt şi unde se aşteaptă să înveţi lucruri noi într-o perioadă foarte scurtă de timp, ca apoi să poţi prelua alte sarcini. Tema Studiosului nu înseamnă că în mod neapărat tu cauţi să devii expert într-un anume domeniu, sau că te străduieşti să câştigi respectul care însoţeşte un titlu academic sau profesional. Consideri că rezultatul este mult mai puţin important decât procesul prin care ai ajuns să-l obţii.

Context

Te uiţi în trecut pentru a înţelege prezentul şi a anticipa viitorul. Vrei să ştii cum a început totul; în acest sens îţi cumperi cărţi de istorie şi biografice şi pui cunoştiinţelor tale o serie de întrebări despre trecutul lor. Te uiţi în trecut pentru că acolo găseşti răspunsurile. Din poziţia ta consideri că prezentul este instabil, un zgomot confuz de voci aflate în competiţie. Numai prin readucerea aminte a unor timpuri trecute - în care planurile iniţiale au fost schiţate - prezentul îşi recâştigă stabilitatea. Trecutul era mai simplu, era un timp când se schiţau planuri.. Pe parcursul întoarcerii înapoi, începi să vezi că aceste proiecte apar, şi aşa realizezi care au fost intenţiile iniţiale. De atunci aceste planuri au devenit atât de poleite încât cu greu mai pot fi recunoscute - dar acum această temă a Contextului ni le dezvăluie din nou. Această înţelegere te face încrezător. Nemaifiind dezorientat, poţi lua decizii mai bune pentru că ai înţeles structura de bază. Tu devii un partener mai bun pentru că înţelegi cum colegii tăi au devenit ceea ce sunt acum. Şi opus modului intuitiv de gândire, devii mai înţelept în ceea ce priveşte viitorul, pentru că vezi de unde s-a pornit. Confruntat cu persoane necunoscute şi cu situaţii noi, îţi va lua ceva timp să te adaptezi. Dar trebuie să-ţi acorzi acest timp, trebuie să te disciplinezi să-ţi răspunzi la întrebări, trebuie să permiţi planurilor originale să iasă la suprafaţă. Pentru că, indiferent de situaţie, dacă nu vezi planurile originale, nu vei putea da niciodată ceea ce este mai bun din tine.

Soluţionare

Îţi place să soluţionezi problemele. În timp ce mulţi sunt înspăimântaţi când sunt puşi în faţa unei alte probleme, tu simţi că primeşti energie. Tresari la provocarea de a analiza simptomele, de a identifica ceea ce este greşit şi a găsi soluţia. Poţi prefera fie probleme practice, fie conceptuale sau personale. Poţi căuta diverse probleme pe care le-ai mai avut de multe ori înainte şi de aceea eşti încrezător că le poţi rezolva sau te poţi simţi stimulat atunci când te loveşti de probleme complexe şi nefamiliare—preferinţele tale exacte vor fi determinate de celelalte puncte forte ale tale şi de experienţa ta. Dar este sigur că îţi face plăcere să faci lucrurile să funcţioneze din nou. Este un sentiment minunat să identifici factorii neclari, să-i elimini, şi să redai lucrurilor adevărata lor valoare. În mod intuitiv, ştii că fără intervenţia ta, acest lucru —această maşină, această persoană, această companie—ar fi putut înceta să mai funcţioneze. Tu l-ai reparat, l-ai resuscitat, i-ai redat vitalitatea! De fapt, exprimându-ne cum ar trebui, l-ai salvat!

Limbi straine

Engleza
Avansat
Franceza
Incepator
Germana
Incepator
Romana
Nativ

Pre-interviu

Cum ti-ai descrie personalitatea?

incapatanat

Care sunt telurile tale in viata?

sa ajut

Descrie jobul ideal pentru tine.

sa implementez proiecte

Care sunt scopurile pe care ti le-ai stabilit in cariera ta?

sa impartasesc experienta dobandita
sa descopar noi valori
sa construiesc

Esti mai motivat lucrand in echipa sau in mod individual?

in echipa, dar si individual

Ce job ti-ar place sa ai peste 5 ani?

sa implementez proiecte

La actualul sau fostul loc de munca, care au fost/sunt cele mai importante 5 realizari?

1. am implementat proiecte la termen, in cost, calitate, satisfactia beneficierului
2. am crescut calitatea implementarii proiectelor
3. am ghidat pe cei mai tineri
4. am castigat respectul beneficiarului
5. am castigat respectul furnizorilor
6. am castigat respectul colaboratorilor

Ce fel de salariu meriti?

3000EURO in Romania
10000EURO in afara Romaniei

Poti lucra dupa termene limita, sub presiune, etc?

DA

Care a fost ultima carte pe care ai citit-o?

I se spune temerarul; William Stevenson

90%
 • Last update: 19.06.2016
 • Reference number: 440

Career goals


              

 • Romania, Europa, Asia, Africa
 • Project based
 • Salary wanted5000 €
 • Wanted work domainsEngineering Energy / Extractive Industries, It Telecom Project management, Marketing Management
 • Availability for work related travelUp to 50% of the schedule
 • Willing to relocateIn the country and abroad

Experience

 • April 1997 - Present

  Project Manager, National Power Grid Company / Compania Nationala de Transport a Energiri Electrica "CNTEE Transelectrica SA"

  • București, Romania
  • Full time
  • Work domain - Finance: Consulting,Management

  Responsability of Project Manager = manage all stages from initiation stage to return the Performance Security to the Supplier (means: initiation, feasibility study, technical specification, commercial clauses, tender documents, tender evaluation, contract negociation, contract signing, contract implementation – commercial, technical, engineering, FAT, reception of delivery, works, outages, SAT, commissionning, payments, waranty period, return the Performance Securrity to the Supplier);
  
  Projects: OHL400kV (2 projects), 400/220/110/10kV substations (5 substations), SCADA in 98 substations & power plants;
  
  Type of contracts: services, supply, works (turn key)
  
  Legislations: Romanian (GO60, GO34), EBRD, IEB, PHARE, 
  
  Values: between 5MEURO and 100MEURO
  
  Suppliers: ABB, Siemens, AREVA, GE

 • November 1991 - April 1997

  Engineer , National Power Company / Regia Nationala de Electricitate "RENEL"

  • București, Romania
  • Full time
  • Work domain - It Telecom: Engineering

  Operation, maintenance of high voltage equipments (110kV) 
  Design of low voltage (0.4kV) and medium voltage (20kV) equipments
  Operation, maintenance of low voltage (0.4kV) and medium voltage (20kV) 

 • November 1990 - November 1991

  Engineer, IPROMET

  • București, Romania
  • Full time
  • Work domain - Engineering: Industries / Production / Manufacturing

  Design of low voltage (0.4kV), medium voltage (20kV) and high voltage (110kV) equipments from metallurgical industry.

Education

 • 2005 - Present

  Postdoctorate, IPMA „International Project Management Association”

  • București, Romania
 • 2009 - 2010

  Postdoctorate, Open University Business School / CODECS

  • București, Romania
 • 2008 - 2009

  Postdoctorate, CODECS

  • București, Romania
 • 2002 - 2003

  Postdoctorate, CODECS

  • București, Romania
 • 1991 - 1997

  Bachelor's degree, A.S.E., Trade University, Marketing Section

  • București, Romania
 • 1986 - 1990

  Bachelor's degree, Bucharest Politechnic Institute - Energetic University, Electro-energetic Section

  • București, Romania

Skills

Driving license
 • B
 • Management experience
 • Organization skills
 • Negotiation skills

Foreign languages

English
Advanced
French
Beginner
German
Beginner
Romanian
Native