46442

BARMAN la CAFE DEL MAR LOUNGE

BARTENDER at CAFE DEL MAR LOUNGE

  • România
  • România
  • Romania
  • Romania
Deblocheaza date contact
Traduceri ale CV-ului
80%
  • Ultima actualizare: 18.10.2012
  • Numar referinta: 46442

Experienta

  • mai 2012 - Prezent

    BARMAN, CAFE DEL MAR LOUNGE

    • «Alt oraș», România
    • Full time
    • Domeniu - Servicii: Restaurante

    Barmanul pregateste si serveste o gama larga de amestecuri de bauturi racoritoare si alcoolice. Pregateste aperitive pentru banchete, receptii, serveste la mese si supravegheaza aranjamentul si pregatirea bauturilor racoritoare si alcoolice. 
    Barmanul are o serie de oportunitati în domeniul alimentatiei publice, este angajat de obicei în restaurante, cafenele, statiuni de odihna, hoteluri, cantine, la bordul navelor si al avioanelor, în vagoanele restaurante din trenuri, în diferite cluburi, la receptii, banchete si în alte locuri. Poate lucra si ca ospatar sau cârciumar. 
    Care sunt îndatoririle postului? Obligatiile includ: sa serveasca bauturi în locurile destinate acestora, adica la baruri. Sa serveasca clientii la bar, sa primeasca comenzi de la ospatarii care servesc la mese. Munca de barman se desfasoara de obicei în localuri publice care primesc oaspeti. Barmanul amesteca bauturile, le serveste si încaseaza contravaloarea lor. 
    Întretine echipamentul de bar - pahare, bauturi, mixere, shakere, se asigura ca fructele, diferitele ingrediente si materii prime folosite la bauturi sunt refrigerate sau pastrate în conditii corespunzatoare. Respectarea regulilor de igiena si de curatenie la locul de munca este esentiala pentru aceasta ocupatie. S-ar putea sa fie solicitat sa gateasca feluri simple de mâncare. 
    Unde se desfasoara activitatea si în ce conditii? În restaurante, în cafenele, la baruri - unde de obicei se lucreaza în zgomot. Personalul de la bar lucreaza de obicei în schimburi. 

  • septembrie 2011 - mai 2012

    BARMAN, ARTHUR PUB

    • «Alt oraș», România
    • Full time
    • Domeniu - Servicii: Restaurante

    Barmanul pregateste si serveste o gama larga de amestecuri de bauturi racoritoare si alcoolice. Pregateste aperitive pentru banchete, receptii, serveste la mese si supravegheaza aranjamentul si pregatirea bauturilor racoritoare si alcoolice. 
    Barmanul are o serie de oportunitati în domeniul alimentatiei publice, este angajat de obicei în restaurante, cafenele, statiuni de odihna, hoteluri, cantine, la bordul navelor si al avioanelor, în vagoanele restaurante din trenuri, în diferite cluburi, la receptii, banchete si în alte locuri. Poate lucra si ca ospatar sau cârciumar. 
    Care sunt îndatoririle postului? Obligatiile includ: sa serveasca bauturi în locurile destinate acestora, adica la baruri. Sa serveasca clientii la bar, sa primeasca comenzi de la ospatarii care servesc la mese. Munca de barman se desfasoara de obicei în localuri publice care primesc oaspeti. Barmanul amesteca bauturile, le serveste si încaseaza contravaloarea lor. 
    Întretine echipamentul de bar - pahare, bauturi, mixere, shakere, se asigura ca fructele, diferitele ingrediente si materii prime folosite la bauturi sunt refrigerate sau pastrate în conditii corespunzatoare. Respectarea regulilor de igiena si de curatenie la locul de munca este esentiala pentru aceasta ocupatie. S-ar putea sa fie solicitat sa gateasca feluri simple de mâncare. 
    Unde se desfasoara activitatea si în ce conditii? În restaurante, în cafenele, la baruri - unde de obicei se lucreaza în zgomot. Personalul de la bar lucreaza de obicei în schimburi. 

  • ianuarie 2011 - septembrie 2011

    OSPATAR, BELLAGIO CAFE&LOUNGE

    • «Alt oraș», România
    • Full time
    • Domeniu - Servicii: Restaurante

    Activitati principale: 
    •	preluarea comenzilor de mancare si bautura intr-o maniera eficienta si profesionista; 
    •	acordarea atentiei cuvenite si asigurarea unor servicii ireprosabile clientilor; 
    •	cunoasterea meniului astfel incat sa poata oferi in orice situatie informatii competente cu privire la felurile de mancare, tacamuri si bauturi. 
    Sarcini si indatoriri specifice: 
    •	servirea exemplara a clientilor; 
    •	indeplinirea altor sarcini curente atribuite de catre superiorul direct, in concordanta cu necesitatile imediate ale unitatii. 
    Responsabilitati ale postului: 
    •	asumarea responsabilitatii pentru corectitudinea intocmirii si incasarii notelor de plata si predarea sumelor incasate la sfarsitul turei catre seful de sala. 
    •	prezentarea la fiecare masa a bonului fiscal si al notei de plata. 
    •	raspunderea pentru calitatea serviciilor oferite

  • aprilie 2010 - ianuarie 2011

    AJUTOR BARMAN-OSPATAR, THE BANK CLUB

    • «Alt oraș», România
    • Full time
    • Domeniu - Servicii: Restaurante

    •	acordarea atentiei cuvenite si asigurarea unor servicii ireprosabile clientilor; 
    •	cunoasterea meniului astfel incat sa poata oferi in orice situatie informatii competente•	servirea exemplara a clientilor; 
    •	indeplinirea altor sarcini curente atribuite de catre superiorul direct, in concordanta cu necesitatile imediate ale unitatii. 
    
    

  • iunie 2009 - martie 2010

    AJUTOR OSPATAR, IBIZA SUMMER CLUB

    • «Alt oraș», România
    • Full time
    • Domeniu - Servicii: Restaurante

    •	acordarea atentiei cuvenite si asigurarea unor servicii ireprosabile clientilor; 
    •	cunoasterea meniului astfel incat sa poata oferi in orice situatie informatii competente•	servirea exemplara a clientilor; 
    •	indeplinirea altor sarcini curente atribuite de catre superiorul direct, in concordanta cu necesitatile imediate ale unitatii. 

Educatie

  • 2009 - Prezent

    Diploma de facultate, SPIRU HARET

    • Constanța, România
  • 2010 - 2010

    Postdoctorat, IDRO

    • Constanța, România
  • 2005 - 2009

    Liceu / scoala profesionala, COLEGIUL COMERCIAL "CAROL 1"

    • Constanța, România
  • 1997 - 2005

    Scoala generala, LICEUL TEORETIC BASARABI CLASELE I-VIII

    • «Alt oraș», România

Aptitudini

Permis de conducere
  • B

Limbi straine

Engleza
Mediu
Italiana
Incepator
Spaniola
Incepator
Romana
Nativ
80%
  • Last update: 18.10.2012
  • Reference number: 46442

Experience

  • May 2012 - Present

    BARTENDER, CAFE DEL MAR LOUNGE

    • «Alt oraș», Romania
    • Full time
    • Work domain - Services: Restaurants

    Bartender prepares and serves a wide range of soft drinks and alcoholic mixtures. Prepare appetizers for banquets, receptions, dinners and watch serves arrangement and preparing soft drinks and alcoholic.
    The bartender has a number of opportunities in the catering sector, is usually employed in restaurants, cafes, resorts, hotels, canteens, on board ships and planes, trains restaurants in cars, in various clubs, receptions, banquets and elsewhere. Can also work as a waiter or innkeeper.
    What is the job? Duties include serving drinks to places for them, ie the bars. To serve customers at the bar, receive orders from the waiters that serve tables. The work bartender usually takes place in public places receiving guests. The bartender mix drinks, serve them and collect their value.
    Maintenance equipment bar - drinks, beverages, mixers, shakers, ensure that fruits, different ingredients and raw materials used in drinks are chilled and stored in appropriate conditions. The rules of hygiene and cleanliness in the workplace is essential for this occupation. There may be asked to cook simple dishes of food.
    Where is it done and under what conditions? In restaurants, cafés, bars - which usually works in noise. The bar staff usually work in shifts.

  • September 2011 - May 2012

    BARTENDER, ARTHUR PUB

    • «Alt oraș», Romania
    • Full time
    • Work domain - Services: Restaurants

    Bartender prepares and serves a wide range of soft drinks and alcoholic mixtures. Prepare appetizers for banquets, receptions, dinners and watch serves arrangement and preparing soft drinks and alcoholic.
    The bartender has a number of opportunities in the catering sector, is usually employed in restaurants, cafes, resorts, hotels, canteens, on board ships and planes, trains restaurants in cars, in various clubs, receptions, banquets and elsewhere. Can also work as a waiter or innkeeper.
    What is the job? Duties include serving drinks to places for them, ie the bars. To serve customers at the bar, receive orders from the waiters that serve tables. The work bartender usually takes place in public places receiving guests. The bartender mix drinks, serve them and collect their value.
    Maintenance equipment bar - drinks, beverages, mixers, shakers, ensure that fruits, different ingredients and raw materials used in drinks are chilled and stored in appropriate conditions. The rules of hygiene and cleanliness in the workplace is essential for this occupation. There may be asked to cook simple dishes of food.
    Where is it done and under what conditions? In restaurants, cafés, bars - which usually works in noise. The bar staff usually work in shifts.

  • January 2011 - September 2011

    WAITER, BELLAGIO CAFE&LOUNGE

    • «Alt oraș», Romania
    • Full time
    • Work domain - Services: Restaurants

    Ensuring quality cutlery and glasses arranged on the table.
    • Get customers unity and establish relationship with them (hello, delivery of
    customer name, if
    known)
    • are interested in guest preferences of where they want to sit at the table
    • invites them to dinner and notify suggestive word or using the menu and offer
    cooking
    spirit of unity.
    • Provides menu and answer consumer questions on specialties or composition
    food, cooking methods and make suggestions on request.
    • Take command, write command, a store or a computer and enter a pass
    beyond the kitchen.
    • Perform needed serve as regular operations: mis-en-place technique in order
    requested by serving
    (Breakfast, lunch and dinner cold or hot)
    • Describe and recommend types of wines or other beverages in accordance
    with specifications
    customer.
    • Ensure that clients have appropriate legal age to consume alcoholic
    beverages.
    • Ensure that customer requests are met and corrects any comments or
    complaints
    place.

  • April 2010 - January 2011

    BAR-WAITER, THE BANK CLUB

    • «Alt oraș», Romania
    • Full time
    • Work domain - Services: Restaurants

    • Attention to and providing impeccable customer service;
    • knowledge menu so they can provide relevant information in any situation • exemplary service customers;
    • perform other tasks assigned by the immediate superior current, according to the immediate needs of the unit.

  • June 2009 - March 2010

    ASSISTENT WAITER, IBIZA SUMMER CLUB

    • «Alt oraș», Romania
    • Full time
    • Work domain - Services: Restaurants

    • Attention to and providing impeccable customer service;
    • knowledge menu so they can provide relevant information in any situation • exemplary service customers;
    • perform other tasks assigned by the immediate superior current, according to the immediate needs of the unit.

Education

  • 2009 - Present

    Bachelor's degree, SPIRU HARET

    • Constanța, Romania
  • 2010 - 2010

    Postdoctorate, I.D.R.O.

    • Constanța, Romania
  • 2005 - 2009

    Highschool, COLEGIUL COMERCIAL "CAROL 1"

    • Constanța, Romania
  • 1997 - 2005

    Elementary school, LICEUL TEORETIC BASARABI CLASELE I-VIII

    • «Alt oraș», Romania

Skills

Driving license
  • B

Foreign languages

English
Intermediate
Italian
Beginner
Spanish
Beginner
Romanian
Native