50069

Ospatar la Empire Events

  • România, București
  • România, București
  • Romania, București
  • Romania, București
Deblocheaza date contact
Traduceri ale CV-ului
80%
  • Ultima actualizare: 03.01.2013
  • Numar referinta: 50069

Experienta

  • aprilie 2012 - noiembrie 2012

    Ospatar, Empire Events

    • București, România
    • Full time
    • Domeniu - Vanzari: Retail / Comert

    Subordonare sefului de sala si patronului restaurantului.
    
    
    Participrea cu ceilalti colegi la activitatea de pregatire a restaurantului pentru deschidere sau pentru schimbul de ture.
    Verificarea, inainte de inceperea lucrului, curatenia restaurantului precum si a inventarului.
    Executarea aranjarii meselor din restaurant.
    
    
    Servirea consumatorilor in ordinea sosirii.
    Efectuarea debarasarii obiectelor de inventar si transportarea la oficiu.
    Intocmirea notelor de plata si efectuarea incasarii contravalorii consumatiei.
    Aplicarea regulilor in arta servirii.
    
    
    Executarea si a altor servicii pe care le ordona sefii ierarhici.

  • aprilie 2011 - martie 2012

    Ospatar, Restaurant Atipic

    • București, România
    • Full time
    • Domeniu - Vanzari: Retail / Comert

    Subordonare sefului de sala si patronului restaurantului.
    Coordonarea activitatii ajutorilor de ospatari (picoli).
    Prezentarea la restaurant in timp util, odihnit si cu tinuta corecta.
    Participrea cu ceilalti colegi la activitatea de pregatire a restaurantului pentru deschidere sau pentru schimbul de ture.
    Verificarea, inainte de inceperea lucrului, curatenia restaurantului precum si a inventarului.
    Executarea aranjarii meselor din restaurant.
    Luarea la cunostinta si memorarea continutului listelor de preparate si bauturi.
    Luarea in primire a raionului de mese repartizat de catre seful de sala.
    Servirea consumatorilor in ordinea sosirii.
    Efectuarea debarasarii obiectelor de inventar si transportarea la oficiu.
    Intocmirea notelor de plata si efectuarea incasarii contravalorii consumatiei.
    Aplicarea regulilor in arta servirii.
    Prezenta permanenta a ancarului, ustensile pentru debusonat, bloc notes pentru comenzi precum si alte obiecte de uz necesare activitatii de ospatar.
    Completarea cunostintelor profesionale.
    Executarea si a altor servicii pe care le ordona sefii ierarhici.

  • mai 2010 - septembrie 2010

    Ospatar, Restaurant Vraja Marii

    • București, România
    • Full time
    • Domeniu - Vanzari: Retail / Comert

    Subordonare sefului de sala si patronului restaurantului.
    Coordonarea activitatii ajutorilor de ospatari (picoli).
    Prezentarea la restaurant in timp util, odihnit si cu tinuta corecta.
    Participrea cu ceilalti colegi la activitatea de pregatire a restaurantului pentru deschidere sau pentru schimbul de ture.
    Verificarea, inainte de inceperea lucrului, curatenia restaurantului precum si a inventarului.
    Executarea aranjarii meselor din restaurant.
    Luarea la cunostinta si memorarea continutului listelor de preparate si bauturi.
    Luarea in primire a raionului de mese repartizat de catre seful de sala.
    Servirea consumatorilor in ordinea sosirii.
    Efectuarea debarasarii obiectelor de inventar si transportarea la oficiu.
    Intocmirea notelor de plata si efectuarea incasarii contravalorii consumatiei.
    Aplicarea regulilor in arta servirii.
    Prezenta permanenta a ancarului, ustensile pentru debusonat, bloc notes pentru comenzi precum si alte obiecte de uz necesare activitatii de ospatar.
    Completarea cunostintelor profesionale.
    Executarea si a altor servicii pe care le ordona sefii ierarhici.

  • aprilie 2009 - februarie 2010

    Ospatar, Restaurant Provance

    • București, România
    • Full time
    • Domeniu - Vanzari: Retail / Comert

    Subordonare sefului de sala si patronului restaurantului.
    Coordonarea activitatii ajutorilor de ospatari (picoli).
    Prezentarea la restaurant in timp util, odihnit si cu tinuta corecta.
    Participrea cu ceilalti colegi la activitatea de pregatire a restaurantului pentru deschidere sau pentru schimbul de ture.
    Verificarea, inainte de inceperea lucrului, curatenia restaurantului precum si a inventarului.
    Executarea aranjarii meselor din restaurant.
    Luarea la cunostinta si memorarea continutului listelor de preparate si bauturi.
    Luarea in primire a raionului de mese repartizat de catre seful de sala.
    Servirea consumatorilor in ordinea sosirii.
    Efectuarea debarasarii obiectelor de inventar si transportarea la oficiu.
    Intocmirea notelor de plata si efectuarea incasarii contravalorii consumatiei.
    Aplicarea regulilor in arta servirii.
    Prezenta permanenta a ancarului, ustensile pentru debusonat, bloc notes pentru comenzi precum si alte obiecte de uz necesare activitatii de ospatar.
    Completarea cunostintelor profesionale.
    Executarea si a altor servicii pe care le ordona sefii ierarhici.

  • iulie 2006 - februarie 2009

    Ospatar, Restaurant Diesel

    • București, România
    • Full time
    • Domeniu - Vanzari: Retail / Comert

    Subordonare sefului de sala si patronului restaurantului.
    Coordonarea activitatii ajutorilor de ospatari (picoli).
    Prezentarea la restaurant in timp util, odihnit si cu tinuta corecta.
    Participrea cu ceilalti colegi la activitatea de pregatire a restaurantului pentru deschidere sau pentru schimbul de ture.
    Verificarea, inainte de inceperea lucrului, curatenia restaurantului precum si a inventarului.
    Executarea aranjarii meselor din restaurant.
    Luarea la cunostinta si memorarea continutului listelor de preparate si bauturi.
    Luarea in primire a raionului de mese repartizat de catre seful de sala.
    Servirea consumatorilor in ordinea sosirii.
    Efectuarea debarasarii obiectelor de inventar si transportarea la oficiu.
    Intocmirea notelor de plata si efectuarea incasarii contravalorii consumatiei.
    Aplicarea regulilor in arta servirii.
    Prezenta permanenta a ancarului, ustensile pentru debusonat, bloc notes pentru comenzi precum si alte obiecte de uz necesare activitatii de ospatar.
    Completarea cunostintelor profesionale.
    Executarea si a altor servicii pe care le ordona sefii ierarhici.

  • septembrie 2005 - iulie 2006

    Ospatar, Restaurant Vogue

    • București, România
    • Full time
    • Domeniu - Vanzari: Retail / Comert

    Subordonare sefului de sala si patronului restaurantului.
    Coordonarea activitatii ajutorilor de ospatari (picoli).
    Prezentarea la restaurant in timp util, odihnit si cu tinuta corecta.
    Participrea cu ceilalti colegi la activitatea de pregatire a restaurantului pentru deschidere sau pentru schimbul de ture.
    Verificarea, inainte de inceperea lucrului, curatenia restaurantului precum si a inventarului.
    Executarea aranjarii meselor din restaurant.
    Luarea la cunostinta si memorarea continutului listelor de preparate si bauturi.
    Luarea in primire a raionului de mese repartizat de catre seful de sala.
    Servirea consumatorilor in ordinea sosirii.
    Efectuarea debarasarii obiectelor de inventar si transportarea la oficiu.
    Intocmirea notelor de plata si efectuarea incasarii contravalorii consumatiei.
    Aplicarea regulilor in arta servirii.
    Prezenta permanenta a ancarului, ustensile pentru debusonat, bloc notes pentru comenzi precum si alte obiecte de uz necesare activitatii de ospatar.
    Completarea cunostintelor profesionale.
    Executarea si a altor servicii pe care le ordona sefii ierarhici.

Educatie

  • 2002 - 2005

    Liceu / scoala profesionala, Colegiul Tehnic De Posta Si Telecomunicatii Gh Airinei

    • București, România

Aptitudini

Permis de conducere
  • B

Limbi straine

Engleza
Mediu
Romana
Nativ
30%
  • Last update: 03.01.2013
  • Reference number: 50069

Skills

Driving license
  • B

Foreign languages

English
Intermediate
Romanian
Native