55015

bucatar la RESTAURANT SEBASTIAN LANZAROTE

  • România, Ploiești
  • România, Ploiești
  • Romania, Ploiești
  • Romania, Ploiești
Deblocheaza date contact
Traduceri ale CV-ului
80%
  • Ultima actualizare: 08.01.2013
  • Numar referinta: 55015

Experienta

  • ianuarie 2013 - decembrie 2014

    bucatar, RESTAURANT SEBASTIAN LANZAROTE

    • Ploiești, România
    • Full time
    • Domeniu - Servicii: Restaurante

    responsabiliatea prepararii,prezentarii preparatelor
    intocmirea necesarului

  • noiembrie 2004 - august 2007

    bucatar, RESTAURANT ATLANTICO MADRID

    • Ploiești, România
    • Full time
    • Domeniu - Servicii: Restaurante

    responsabiliatea prepararii,prezentarii preparatelor
    intocmirea necesarului

  • aprilie 2002 - august 2004

    bucatar, S.N.P.PETROM S.A.

    • Ploiești, România
    • Full time
    • Domeniu - Servicii: Restaurante

     - pregateste mâncarurile din retetarul unitatii in conformitate cu standardele in vigoare;- monteaza preparatele pe obiectele adecvate pentru servire si realizeaza elementeleestetice ale preparatelor;

  • noiembrie 2000 - decembrie 2001

    bucatar, SC COLISEUM COM SRL

    • Ploiești, România
    • Full time
    • Domeniu - Servicii: Restaurante

    responsabiliatea prepararii,prezentarii preparatelor
    intocmirea necesarului

  • iunie 1999 - ianuarie 2000

    bucatar, sc eurotransport royal draghici snc

    • Ploiești, România
    • Full time
    • Domeniu - Servicii: Restaurante

    responsabiliatea prepararii,prezentarii preparatelor
    intocmirea necesarului

Educatie

  • 1992 - 1995

    Liceu / scoala profesionala, Ucecom

    • Ploiești, România

Limbi straine

Engleza
Incepator
Italiana
Mediu
Spaniola
Avansat
Romana
Nativ
80%
  • Last update: 08.01.2013
  • Reference number: 55015

Experience

  • April 1996 - August 2002

    chef, S.N.C.PETROM S.A.

    • Ploiești, Romania
    • Full time
    • Work domain - Services: Restaurants

    -to prepare the menu-to order, to test, to receive and store food ingredients-to prepare food in accordance with the prescriptions and formulas (which include calculation of necessary materials cantitatiilor for restaurant-to arrange the food before being served-to prepare and arrange food for special diets-to cooperate in the maintenance of kitchen utensils and equipment-meet other current tasks assigned by direct superiorin accordance with the immediate needs of the unit. 

Education

  • 1992 - 1995

    Highschool, Ucecom

    • Ploiești, Romania

Foreign languages

English
Beginner
Italian
Intermediate
Spanish
Advanced
Romanian
Native