61361

Bucatar garnituri, sosuri, salate si deserturi la restaurant Bacchus Bistro Chic Bacau

  • România, Bacău
  • România, Bacău
  • Romania, Bacău
  • Romania, Bacău
Deblocheaza date contact
Traduceri ale CV-ului
100%
  • Ultima actualizare: 28.07.2015
  • Numar referinta: 61361

Obiectiv profesional

Obtinerea unui loc de munca in domeniul gastronomiei, folosirea experientei acumulate in bucataria franceza si imbogatirea ei in alte domenii culinare

  • Cluj Napoca
  • Full time
  • Salariul dorit500 €
  • Domeniile urmariteServicii Restaurante

Experienta

  • octombrie 2013 - Prezent

    Bucatar garnituri, sosuri, salate si deserturi, restaurant Bacchus Bistro Chic Bacau

    • Bacău, România
    • Full time
    • Domeniu - Servicii: Restaurante

    Bucatar garnituri, sosuri, salate si preparate de cofetarie si patiserie

Educatie

  • 2013 - 2013

    Liceu / scoala profesionala, Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Curs Calificare Patiser-Cofetar

    • Turism si servicii
    • Bacău, România
  • 2012 - 2012

    Liceu / scoala profesionala, Fundatia Ecologica Green- Curs Calificare Bucatar

    • Turism si servicii
    • Iași, România
  • 2005 - 2009

    Liceu / scoala profesionala, Colegiul National Stefan cel Mare

    • Bacău, România

Aptitudini

  • Capacitate de a munci in echipa
  • Spirit practic

Dinamic, perseverent, imi place lucrul bine facut si al timp

Limbi straine

Engleza
Avansat
Franceza
Mediu
Romana
Nativ

Pre-interviu

Cum ti-ai descrie personalitatea?

Perseverent, dinamic,donic de noi experiente

Care sunt telurile tale in viata?

O cariera de succes in gastronomie si o familie reusita

Descrie jobul ideal pentru tine.

Bucatar sef  la un mare rsetaurant

Esti mai motivat lucrand in echipa sau in mod individual?

In echipa

Ce job ti-ar place sa ai peste 5 ani?

Buatar sef

La actualul sau fostul loc de munca, care au fost/sunt cele mai importante 5 realizari?

Totul a reprezentat o realizare, fiind in prima echipa la deschiderea restaurantului si fiind si  primul loc de munca:lucrul in echipa la stabilirea meniului,adaptarea la lucrul cu un patron francezpreparatele  din bucataria franceza

Ce fel de salariu meriti?

2000 lei

Poti lucra dupa termene limita, sub presiune, etc?

am lucrt in mod curent in acest fel

Care a fost ultima carte pe care ai citit-o?

"La tiganci"-nuvele de Mircea Eliade

40%
  • Last update: 28.07.2015
  • Reference number: 61361

Career goals


                            

  • Cluj Napoca
  • Full time
  • Salary wanted500 €
  • Wanted work domainsServices Restaurants

Skills

  • Communication skills
  • Ability to work in team
  • Practical spirit

Foreign languages

English
Advanced
French
Intermediate
Romanian
Native