65623

bucatar la Ramada North

  • România, București
  • România, București
  • Romania, București
  • Romania, București
Deblocheaza date contact
Traduceri ale CV-ului
75%
  • Ultima actualizare: 08.03.2013
  • Numar referinta: 65623

Experienta

  • august 2012 - Prezent

    bucatar, Ramada North

    • București, România
    • Full time
    • Domeniu - Servicii: Hoteluri,Turism

    -Prepararea comenzilor ( meniurilor ) intr-o maniera rapida si profesionista.
    -Utilizarea materialelor si aparaturii pusa la dispozitie de firma.
    -Pregatirea mancarurilor din retetarul unitatii conform standardelor in vigoare.
    - Montarea preparatelor pe obiectele adecvate pentru servire si realizarea elementelor estetice ale produselor.
    - Participarea cu supervizarea la determinarea necesarului de materii prime in vederea realizarii comenzilor.
    -Asigurarea implementarii standardelor de pastrare si depozitare ale produselor cu respectarea normelor igienico-sanitare in vigoare.
    -Pastrarea in bune conditii a ustensilelor si aparaturii.
    

  • septembrie 2006 - august 2012

    bucatar / bucatar sef, Saint George

    • București, România
    • Full time
    • Domeniu - Servicii: Restaurante

    -	Controlarea activitatii zilnice a bucatarilor.
    -	Stabilirea programului de lucru.
    -	Responsabilitate pentru calitatea preparatelor ( aspect si prezentare ).
    -	Crearea de noi meniuri pentru a la cart.
    -	Prezentarea noilor preparate.
    -	Responsabil pentru utilizarea eficienta a materiilor prime.
    -	Planificarea aprovizionarii si controlarea cantitatii de materii prime din stocuri.
    -	Controlarea stricta a normelor de depozitare si tratarea a alimentelor , regulilor de igiena sanitare , si siguranta alimentatiei , conform normelor in vigoare.
    -	Stabilirea planificarii productiei impreuna cu managerul societatii.
    -	Determinarea meniului si preturilor preparatelor.
    -	Supravegherea fluxului tehnologic.

  • iulie 2005 - august 2006

    bucatar, TRATTORIA IL CARNEVALE

    • București, România
    • Full time
    • Domeniu - Servicii: Restaurante

    Prepararea comenzilor ( meniurilor ) intr-o maniera rapida si profesionista.
    -Utilizarea materialelor si aparaturii pusa la dispozitie de firma.
    -Pregatirea mancarurilor din retetarul unitatii conform standardelor in vigoare.
    - Montarea preparatelor pe obiectele adecvate pentru servire si realizarea elementelor estetice ale produselor.
    - Participarea cu supervizarea la determinarea necesarului de materii prime in vederea realizarii comenzilor.
    -Asigurarea implementarii standardelor de pastrare si depozitare ale produselor cu respectarea normelor igienico-sanitare in vigoare.
    -Pastrarea in bune conditii a ustensilelor si aparaturii.
    

  • septembrie 2003 - iunie 2005

    bucatar, CESKY

    • București, România
    • Full time
    • Domeniu - Servicii: Restaurante

    Participarea cu supervizarea la determinarea necesarului de materii prime in vederea realizarii comenzilor.
    -Prepararea comenzilor ( meniurilor ) intr-o maniera rapida si profesionista.
    -Utilizarea materialelor si aparaturii pusa la dispozitie de firma.
    -Pregatirea mancarurilor din retetarul unitatii conform standardelor in vigoare.
    - Montarea preparatelor pe obiectele adecvate pentru servire si realizarea elementelor estetice ale     produselor
    

  • mai 2002 - septembrie 2003

    bucatar, THE DINING ROOM

    • București, România
    • Full time
    • Domeniu - Servicii: Restaurante

    Utilizarea materialelor si aparaturii pusa la dispozitie de firma.
    -Pregatirea mancarurilor din retetarul unitatii conform standardelor in vigoare.
    - Montarea preparatelor pe obiectele adecvate pentru servire si realizarea elementelor estetice ale produselor.
    - Participarea cu supervizarea la determinarea necesarului de materii prime in vederea realizarii comenzilor.
    -Asigurarea implementarii standardelor de pastrare si depozitare ale produselor cu respectarea normelor igienico-sanitare in vigoare.
    -Pastrarea in bune conditii a ustensilelor si aparaturii.
    
    

  • august 2000 - aprilie 2002

    ajutor de bucatar / bucatar, S.C. ROMAVCAS SRL - CATERING AIR SERVICES

    • București, România
    • Full time
    • Domeniu - Servicii: Restaurante

    Prepararea comenzilor ( meniurilor ) intr-o maniera rapida si profesionista.
    -Utilizarea materialelor si aparaturii pusa la dispozitie de firma.
    -Pregatirea mancarurilor din retetarul unitatii conform standardelor in vigoare.
    - Montarea preparatelor pe obiectele adecvate pentru servire si realizarea elementelor estetice ale produselor.
    - Participarea cu supervizarea la determinarea necesarului de materii prime in vederea realizarii comenzilor.
    -Asigurarea implementarii standardelor de pastrare si depozitare ale produselor cu respectarea normelor igienico-sanitare in vigoare.
    -Pastrarea in bune conditii a ustensilelor si aparaturii.
    

Educatie

  • 1999 - 2000

    Liceu / scoala profesionala, Ministerul Muncii

    • «Alt oraș», România

Aptitudini

Permis de conducere
  • A
  • B

Limbi straine

Engleza
Mediu
Romana
Nativ
25%
  • Last update: 08.03.2013
  • Reference number: 65623

Skills

Driving license
  • A
  • B

Foreign languages

English
Intermediate
Romanian
Native