67297

Chef de Partie - Entremetier la G&P Cruise Hotel Management GmbH – Scenic Ruby, MS Bolero and MS Classica rivercruise ships

  • România, Codlea
  • România, Codlea
  • Romania, Codlea
  • Romania, Codlea
Deblocheaza date contact
Traduceri ale CV-ului
80%
  • Ultima actualizare: 16.05.2013
  • Numar referinta: 67297

Experienta

  • iunie 2013 - septembrie 2013

    Chef de Partie - Entremetier, G&P Cruise Hotel Management GmbH – Scenic Ruby, MS Bolero and MS Classica rivercruise ships

    • Codlea, România
    • Full time
    • Domeniu - Servicii: Restaurante

    Responsabil pentru calitatea preparatelor servite, responsabil pentru utilizarea eficienta a materiilor prime, verificarea materiilor prime din stoc, respectarea normelor de depozitare a materiilor prime / alimentelor / preparatelor. Raspunzator pentru pregatirea pranzului si cinei pentru pasageri (130-160 persoane) si membrii echipajului (40 persoane)

  • aprilie 2013 - iunie 2013

    Bucatar, Restaurant Chef`s Boutique

    • Codlea, România
    • Full time
    • Domeniu - Servicii: Restaurante

    Pregătirea bucătăriei pentru demararea activităţii zilnice, responsabil pentru calitatea preparatelor servite, responsabil pentru utilizarea eficientă a materiilor prime, verificarea materiilor prime din stocuri şi întocmirea necesarului, respectarea normelor de depozitare şi tratare a materiilor prime / alimentelor / preparatelor culinare.
    
    Tipuri de preparate pregătite
    
    Aperitive şi gustări calde sau reci
    Supe creme 
    Mancare gătită din orez, varză, spanac, cartofi
    Preparate la grătar din carne de porc, pui, vită,  peşte
    Sosuri
    Paste
    Pizza
    Salate reci / calde sau de însoţire a preparatelor
    Alte preparate (ocazii speciale) – rulouri şi rulade din carne cu sau fără legume

  • iunie 2012 - decembrie 2012

    Bucatar coordonator, Beraria Veche Iasi

    • Codlea, România
    • Full time
    • Domeniu - Servicii: Restaurante

    Pregătirea bucătăriei pentru demararea activităţii zilnice, responsabil pentru calitatea preparatelor servite, responsabil pentru utilizarea eficientă a materiilor prime, preluarea mărfurilor la  aprovizionare, controlul calităţii şi cantităţii acestora, verificarea materiilor prime din stocuri şi întocmirea necesarului, respectarea normelor de depozitare şi tratare a materiilor prime / alimentelor / preparatelor culinare.
    În lipsa bucătarului şef răspunde de întreaga activitate din bucătărie
    
    Tipuri de preparate pregătite
    
    Aperitive şi gustări calde sau reci
    Ciorbe / supe – Ciorbă de burtă, Ciorbă Rădăuţeană, Borş de viţel, Borş de fasole, Ciorbă de cartofi, Ciorbă de perişoare, Borş de legume, Supă-cremă de legume
    Mancare gătită din fasole, orez, varză, spanac, cartofi
    Preparate la grătar din carne de porc, pui, vită, berbec, peşte şi semipreparate
    Sosuri
    Salate reci / calde sau de însoţire a preparatelor
    Alte preparate (ocazii speciale) – pifteluţe, crochete, rulouri şi rulade din carne cu sau fără legume, plăcinte cu brânză sau spanac, oaie la cuptor, sărmăluţe

  • mai 2012 - iunie 2012

    Bucatar coordonator, Bavarez Rotiserie & Grill (Palas Mall Iasi)

    • Codlea, România
    • Full time
    • Domeniu - Servicii: Restaurante

    Coordonarea activităţilor zilnice ale personalului din  bucătărie, responsabil pentru calitatea preparatelor servite, responsabil pentru utilizarea eficientă a materiilor prime, preluarea mărfurilor la  aprovizionare, controlul calităţii şi
    cantităţii acestora, verificarea materiilor prime din stocuri şi întocmirea necesarului pentru aprovizionare, respectarea normelor de depozitare şi tratare a materiilor prime / alimentelor / preparatelor culinare
    În lipsa bucătarului şef răspunde de întreaga activitate din bucătărie
    
    Tipuri de preparate pregătite
    
    Mancare gătită din orez, varză, legume
    Preparate la grătar din carne de porc, pui şi semipreparate
    Sosuri
    Desert – plăcintă cu brânză şi stafide

  • februarie 2012 - mai 2012

    Bucatar practicant, Ramada Iasi City Center ****

    • Codlea, România
    • Full time
    • Domeniu - Servicii: Restaurante

    Pregătirea bucătăriei pentru demararea activităţii zilnice, responsabil pentru calitatea preparatelor servite, responsabil pentru utilizarea eficientă a materiilor prime, preluarea mărfurilor la  aprovizionare, controlul calităţii şi cantităţii acestora, verificarea materiilor prime din stocuri, respectarea normelor de depozitare şi tratare a materiilor prime / alimentelor / preparatelor culinare
    
      Tipuri de preparate pregătite
    
    Aperitive calde / reci
    Ciorbe / supe – Ciorbă de burtă, Ciorbă Rădăuţeană, Borş de viţel, Borş de legume, Supă cremă de legume
    Mancare gătită din fasole, orez, varză, cartofi
    Preparate la grătar din carne de porc, pui, vită, peşte şi semipreparate
    Paste
    Sosuri
    Alte preparate (ocazii speciale) – pifteluţe, crochete, rulouri şi rulade din carne cu sau fără legume

Educatie

  • 2011 - 2012

    Postdoctorat, Agenţia Judeţeană pentru Ocupare şi Formare Profesională Iaşi – Centrul de Formare Profesională

    • Filiași, România
  • 2000 - 2004

    Diploma de facultate, Universitatea „Lucian Blaga”

    • Sibiu, România

Aptitudini

Permis de conducere
  • B

Limbi straine

Engleza
Avansat
Franceza
Incepator
Romana
Nativ
30%
  • Last update: 16.05.2013
  • Reference number: 67297

Skills

Driving license
  • B

Foreign languages

English
Advanced
French
Beginner
Romanian
Native