69413

ADMINISTRATOR SOCIETATE DE CONSTRUCTII la S.C.STRUCTURAL CONS S.R.L.

 • România, București
 • România, București
 • Romania, București
 • Romania, București
Afiseaza date contact
Traduceri ale CV-ului
95%
 • Ultima actualizare: 30.10.2015
 • Numar referinta: 69413

Obiectiv profesional

Companie serioasă.
Lucrări de construcții de anvergură.
Execuție.
Calitate.
Birou tehnic.
Situații de urgență, Sănătatea și siguranța muncii, Protecția mediului.
Siguranța circulației.

 • ORICE LOCALITATE
 • Full time
 • Salariul dorit1500 €
 • Domeniile urmariteFinante Consultanta, Inginerie Calitate, Inginerie Constructii
 • Disponibilitate deplasare in interes de serviciuPana la 100% din program
 • Disponibilitate relocareIn tara si in strainatate

Experienta

 • aprilie 1998 - ianuarie 2012

  ADMINISTRATOR SOCIETATE DE CONSTRUCTII, S.C.STRUCTURAL CONS S.R.L.

  • București, România
  • Full time
  • Domeniu - Muncitori Tehnicieni: Constructii

  Am infiintat o societate de constructii si proiectare careia i-am creeat,organizat si condus toate departamentele pina la angajarea personalului calificat.Societatea a ajuns la o cifra de afaceri de 3.000.000 de euro si un colectiv de 250 de angajati in perioada sa de virf.Am lucrat pe functiile:inginer productie,sef punct lucru,sef santier,sef birou tehnic,ofertant,atasamentist,normator,contabil (cont.primara),inspector resurse umane,inspector S.S.M.,S.U.,P.MED.,SIG.CIRC.FER.,director.
  *LUCRARI EXECUTATE DIRECT:1.Reparatia liniilor industriale (peste 200km si 400 aparate de cale);2.Buncar feroviar pe linie uzinala;3.Fundatii speciale pentru utilaje industriale;4.Cuva tehnica de 12 metri adincime pentru derulare tabla groasa executata la adpaostul unui cheson deschis;5.Linie tehnologica de derulare tabla;6.Remiza tehnica pentru locomotive;7.Fundatii pentru hale metalice industriale;8.Drumuri de incinta (2km);9.Strazi si retele edilitare in Bucuresti (10km);10.Linii de tramwai in Bucuresti (12km);11.Vila rezidentiala (s+p+m) la Dragomiresti;12.Apartamente in Cartierul German-Chitila;13.Statie de benzina;14.Cladire de birouri (s+p+2+m);15.Rigole betonate (18 km);16.Drenuri (8 km);17.Peroane c.f.(1 km);18.Copertine peste peroane (500ml);19.Pasarela feroviara (36ml);20.Reabilitari cladiri statii c.f.r.;
  *LUCRARI IN SUBANTREPRIZA:
  1.Reabilitarea Coridorului 4 PanEuropean de Cale Ferata, Tronsonul Bucuresti-Cimpina (SWIETELSKY-WIEBE):terasamente,descarcari de piatra sparta,montari de aparate de cale si suprastructura,sudura caii,rigole betonate,drenuri;2.Reabilitarea Coridorului 4 PanEuropean de Cale Ferata,Tronsonul Bucuresti-Fetesti (TERNA S.A.,IMSAT, ASTALDI):terasamente,peroane,montari de suprastructura si aparate de cale,descarcri de piatra sparta,drenuri,subtraversari,treceri la nivel,rigole betonate;3.Reabilitarea Coridorului 4 PanEuropean de Cale Ferata,Tronsonul Fetesti-Constanta (SWIETELSKY-WIEBE-TAKENAKA):pasarela metalica,copertine metalice,stilpi de catenara,reabilitarea statiei c.f.r.Valu' lui Traian;4.Reabilitarea Coridorului 4 PanEuropean de Cale Ferata,Tronsonul Cimpina-Predeal (ISAF):semanlizari feroviare;5.Reabilitarea liniilor de tramwai 8,12 si 35 in Bucuresti (AMEC SPIE RAIL,WIEBE):terasamente,fundatii,montari longrine prefabricate,suprastructura,peroane,statii,retele edilitare,subtraversari;6.Autostrada Bucuresti-Sarulesti (YUKSEL-MAKIMSAN-ENER):statie descarcare agregate;7.Autostrada Bucuresti-Ploiesti (PIZZAROTTI):semnalizare feroviara si montaj grinzi la pasaj rutier peste c.f;8.Centura de Nord a Capitalei (AKTOR):semnalizare feroviara si montarea tablierelor metalice peste c.f. la Chitila;9.Reabilitarea strazilor in Bucuresti (EUROVIA CONSTRUCT INTERNATIONAL):terasamente,retele edilitare,suprestructura drumuri din beton de ciment,parcari,trotuare,semnalizari rutiere;
  *LUCRARI DE PROIECTARE:linii de cale ferata;aparate de cale;semnalizari feroviare si rutiere;drumuri comunale si de incinta;fundatii speciale;cuva tehnica de 12 metri adincime;remiza de locomotive;linie tehnologica pentru derulare tabla;buncar feoviar;treceri la nivel;subtraversari de linii c.f. si drumuri;supratraversari de linii c.f. cu cabluri electrice;regulamente tehnice de exploatare la linii ferate industriale;case (s+p+m);terasamente;rigole;drenuri;separatoare de ulei;ridicari topo-nivelitice.
  AM EXPERIENTA IN:EXECUTIE CONSTRUCTII DE CAI FERATE,DRUMURI,PODURI,PODETE SI LUCRARI DE ARTA,CLADIRI REZIDENTIALE,DE BIROURI SI INDUSTRIALE,REGULARIZARI DE ALBII,TERASAMENTE,INSTALATII.
  AM CONSTRUIT PE TOATE SISTEMELE STATICE MAI PUTIN CELE SUSPENDATE SI AM EXECUTAT STRUCTURI DE LEMN,METAL,BETON ARMAT.
  EFECTIV, STIU SA FAC:CONSTRUCTII (CONDUC SANTIERE MARI,RASPINDITE PE 100 KM DAR SI PUNCTE DE LUCRU),PROIECTARE(VEZI EXPERIENTA RELATATA MAI SUS),TOPOGRAFIE,LABORATOR GEOTEHNIC SI DE INCERCARI PE MATERIALE,OFERTARE,SITUATII DE LUCRARI,ORGANIZEZ SANTIERE,ORGANIZEZ SI CONDUC DEPARTAMENTE CA:TEHNIC,CALITATE,S.U.,S.S.M.,P.MED.,SIG.CIRC.FER.,PERSONAL,ARHIVA,SECRETARIAT.
  STIU SA ORGANIZEZ O GESTIUNE,SA INTOCMESC CONTABILITATEA PRIMARA,CASA,SA CLASIFIC DOCUMENTELE.
  SINT SOCIABIL,DETAILIST SI REZISTENT LA STRES,LUCREZ IN CONDITII DEOSEBIT SI GRELE.
  
  

 • martie 1991 - martie 1998

  INGINER FEROVIAR, S.N.C.F.R. S.A.

  • București, România
  • Full time
  • Domeniu - Servicii: Transport / Logistica / Naval

  INGINER-SEF DISTRICT LINII:
  Am organizat intretinerea si reparatia pentru 170 km de linie,400 de aparate de cale,terasamente,poduri,podete,semnalizari,instalatii feroviare,cheuri,peroane,estacade,pasarele.Am avut in subordine 50 de muncitori feroviari.Am efectuat lucrari de interventie rapida la linie,reparatii curente si periodice constind in:terasamente,inlocuiri suprastructura si aparate de cale, revizii tehnice,aparari de maluri,detensionari si sudura caii,deszapeziri,descarcari si profilari de piatra sparta,intretinere lucrari de arta,intretinere semnalizari si constructii civile in statii.Am avut o gestiune deosebita, inclusiv militara.Am lucrat cu colective disciplinate si responsabile in inchideri de linie si situatii speciale. 

 • iunie 1985 - februarie 1991

  INGINER PROIECTANT, CENTRUL DE PROIECTARE JUDETEAN IALOMITA-SLOBOZIA

  • București, România
  • Full time
  • Domeniu - It Telecom: Webdesign

  Inginer proiectant:terasamente,drumuri judetene si nationale,drumuri agricole si de incinta,strazi, bulevarde,scuaruri,piete,sistematizari verticale,parcari,autodromuri,cartodromuri,bazine de inot,bazine hidrobiciclete,monumente istorice,panouri publicitare,scari interioare,padocuri si copertine metalice.

 • septembrie 1982 - mai 1985

  INGINER CONSTRUCTOR, C.C.C.F.-I.C.C.F. BRASOV

  • București, România
  • Full time
  • Domeniu - Muncitori Tehnicieni: Constructii

  *SANTIER 53 C.C.F. TG.MURES:Inginer stagiar 09/1982-10/1983.Am participat la c-tia caii ferate Alba-Zlatna (09-1982/05-1983)unde am efectuat lucrari de terasamente,scurgerea apelor,rodaj mecanic al liniei ferate,ziduri de sprijin din prefabricate.In perioada 05/1983-10/1983 am construit 3 linii c.f. industriale la Borosneu-Mare, Covasna si Sfintu Gheorghe, am construit un pasaj de nivel in statia c.f.r. Imeci si am extins la 5 linii statia c.f.r.Bodoc unde am construit si o antestatie de incarcare carbune pentru I.M.Capeni.Am modernizat Cariera Malnas-Bai si am trasat fundatiile pahar la I.P.I.C. CF MIercurea Ciuc.
  *SANTIER 51 C.C.F.BRASOVSef de punct de lucru si sef de lot cu derogare.1.Modernizarea statiei c.f.r.Valenii de Munte:3linii c.f.in statie,pod-bascul c.f.,finisaje si instalatii la cladirea de calatori,ziduri de sprijin prefabricate,cheuri,peroane,instalatii centralizate C.E.M.,montari aparate cale.2.Bloc c.f.r.(p+3)-finisaje.3.Modernizarea statiei c.f.r.Faget-Teleajen:cladire calatori,terasamente,2 linii in statie,montari macaze,treceri la nivel,pod-bascul c.f.4.Linie c.f.industriala la U.M.Valea Teleajenului(linie racord-1km,antestatie pe 5 linii, extindere statie c.f.r.Valeni Nord):terasamente rpofil mixt,suprastructura c.f., pod feroviar 360ml,pod feroviar 10ml,ziduri de sprijin,podete,santuri,drenuri,drumuri betonate,tunel dezghetare vagoane,cheuri,rampe acces,magazie c.f.5.APARARI DE MALURI PA LINIA C.F.R.PLOIESTI-SLANIC-gabioane si terasmente.6.SUBTRAVERSARE pe sub statia c.f.r.Moreni cu prefabricate C3.Am condus un colectiv de 180 de muncitori,tehnicieni,maistri,ingineri,soferi,mecanici utilaje,laboranti.
  

Educatie

 • 1979 - 1982

  Diploma de facultate, INSTITUTUL DE CONSTRUCTII BUCURESTI

  • București, România

Aptitudini

 • Experienta in management
 • Putere de organizare si disciplina
 • Capacitate de negociere si de convingere

Formez echipe tehnice.
Pregătesc absolvenți pentru execuție și proiectare.
Conduc colective mari, pînă la 250 de subordonați.
Programez lucrări ample.
Supraveghez și conduc lucrări diverse și răspîndite.

Limbi straine

Engleza
Incepator
Franceza
Mediu
Italiana
Incepator
Maghiara
Incepator
Rusa
Incepator
Romana
Nativ

Pre-interviu

Cum ti-ai descrie personalitatea?

Disciplinat. Spirit militar. Aplecat spre detalii. Mă mulțumesc cu puține bucurii dar adevărate. Apreciez onestitatea și atitudinea firească.

Care sunt telurile tale in viata?

Lucrări de construcții diverse și de anvergură.
Colective profesioniste. Nu mă interesează banii decît în măsura asigurării minimei decențe. Urmăresc bucurii simple și satisfacții normale.

Descrie jobul ideal pentru tine.

Companie serioasă. Colectiv profesionist. Colegi cu spirit de echipă. Lucrări de anvergură, în condiții grele de execuție.

Care sunt scopurile pe care ti le-ai stabilit in cariera ta?

Profesionalismul, excatitatea.

Esti mai motivat lucrand in echipa sau in mod individual?

Echipa este indispensabilă lucrărilor de construcții.

Ce job ti-ar place sa ai peste 5 ani?

Conducerea unui sector cu mulți tineri absolvenți.

La actualul sau fostul loc de munca, care au fost/sunt cele mai importante 5 realizari?

1.Reabilitarea Coridorului IV Paneuropean de cale ferată, tronsonul București Nord-Cîmpina, București Băneasa-Fundulea, Fetești-Constanța
2.Cuvă tehnică de 13 metri adîncime pentru derulare tablă groasă la SIDMA S.A., proiectare și execuție.
3.Pasarelă și copertină metalică în stația CFR Medgidia.
4.Proictarea a 16 km de drumuri comunale în com. Predeal Sărari, județul Prahova
5.Pod-estacadă feroviară de 360 metri lungime la U.M. Valea Teleajenului.

Ce fel de salariu meriti?

1500 euro, net.

Poti lucra dupa termene limita, sub presiune, etc?

Da.

Care a fost ultima carte pe care ai citit-o?

Codul Civil și Codul de Procedură Civilă.

35%
 • Last update: 30.10.2015
 • Reference number: 69413

Career goals


              

 • ORICE LOCALITATE
 • Full time
 • Salary wanted1500 €
 • Wanted work domainsFinance Consulting, Engineering QA (Quality Assurance), Engineering Construction
 • Availability for work related travelUp to 100% of the schedule
 • Willing to relocateIn the country and abroad

Skills

 • Management experience
 • Organization skills
 • Negotiation skills

Foreign languages

English
Beginner
French
Intermediate
Italian
Beginner
Hungarian
Beginner
Russian
Beginner
Romanian
Native