70906

Bucatar la La Dolce Vita Warnowufer 60 Germania

Bucatar at La Dolce Vita

  • România, Bacău
  • România, Bacău
  • Romania, Bacău
  • Romania, Bacău
Deblocheaza date contact
Traduceri ale CV-ului
80%
  • Ultima actualizare: 20.02.2013
  • Numar referinta: 70906

Experienta

  • mai 2011 - ianuarie 2013

    Bucatar, La Dolce Vita Warnowufer 60 Germania

    • Bacău, România
    • Full time
    • Domeniu - Servicii: Restaurante

    1. Organizarea cadrului general de deschidere si inchidere a activitătii sectiei.
    2. Desfăsurarea lucrului in echipă.
    3. Realizarea comunicării interactive la locul de muncă.
    4. Realizarea aprovizionarii cu materii prime si auxiliare a locului de munca in functie de sortimentul stabilit.
    5. prepararea fondurilor glace.
    6. Realizarea sosurilor.
    7. Realizarea aluaturilor de baza.
    8. Pregatirea gustarilor calde si reci.
    9. Pregatirea preparatelor calde si reci (supe, ciorbe, creme, consomme-uri).
    10. Pregatirea antreurilor calde si reci.
    11. Pregatirea mancarurilor din legume, orez, oua paste fainoase.
    12. Pregatirea mancarurilor din carne de pui,porc,vita,miel,oaie,vanat.
    13. Pregatirea mancarurilor din peste si fructe de mare.
    14. Pregatirea fripturilor.
    15. Realizarea salatelor.
    16. Prepararea dulciurilor ( deserturilor ).
    17. Intocmirea documentelor specifice.
    18. Realizarea actiunilor de supervizare si control.
    19. Asigurarea conditiilor igienico - sanitare.
    20. Prevenirea poluarii mediului.

Educatie

  • 2006 - 2010

    Liceu / scoala profesionala, Liceul cu program sportiv Bacau.

    • Bacău, România

Aptitudini

Permis de conducere
  • B

Limbi straine

Engleza
Avansat
Franceza
Incepator
Italiana
Mediu
Germana
Incepator
Romana
Nativ
80%
  • Last update: 20.02.2013
  • Reference number: 70906

Experience

  • May 2011 - January 2013

    Bucatar, La Dolce Vita

    • Bacău, Romania
    • Full time
    • Work domain - Services: Restaurants

    1. Organizarea cadrului general de deschidere si inchidere a activitătii sectiei.
    2. Desfăsurarea lucrului in echipă.
    3. Realizarea comunicării interactive la locul de muncă.
    4. Realizarea aprovizionarii cu materii prime si auxiliare a locului de munca in functie de sortimentul stabilit.
    5. prepararea fondurilor glace.
    6. Realizarea sosurilor.
    7. Realizarea aluaturilor de baza.
    8. Pregatirea gustarilor calde si reci.
    9. Pregatirea preparatelor calde si reci (supe, ciorbe, creme, consomme-uri).
    10. Pregatirea antreurilor calde si reci.
    11. Pregatirea mancarurilor din legume, orez, oua paste fainoase.
    12. Pregatirea mancarurilor din carne de pui,porc,vita,miel,oaie,vanat.
    13. Pregatirea mancarurilor din peste si fructe de mare.
    14. Pregatirea fripturilor.
    15. Realizarea salatelor.
    16. Prepararea dulciurilor ( deserturilor ).
    17. Intocmirea documentelor specifice.
    18. Realizarea actiunilor de supervizare si control.
    19. Asigurarea conditiilor igienico - sanitare.
    20. Prevenirea poluarii mediului.

Education

  • 2006 - 2010

    Highschool, Liceul cu program sportiv Bacau.

    • Bacău, Romania

Skills

Driving license
  • B

Foreign languages

English
Advanced
French
Beginner
Italian
Intermediate
German
Beginner
Romanian
Native