72401

Barman la Dejavu

  • România, București
  • România, București
  • Romania, București
  • Romania, București
Deblocheaza date contact
Traduceri ale CV-ului
80%
  • Ultima actualizare: 03.09.2013
  • Numar referinta: 72401

Experienta

  • aprilie 2003 - Prezent

    Barman, Dejavu

    • București, România
    • Full time
    • Domeniu - Servicii: Turism

    Barman

Educatie

  • 2004 - Prezent

    Liceu / scoala profesionala, Atestat international de barman

    • București, România

Limbi straine

Engleza
Avansat
Rusa
Avansat
Japoneza
Mediu
Romana
Nativ
80%
  • Last update: 03.09.2013
  • Reference number: 72401

Experience

  • January 2012 - October 2013

    BARTENDER, BOEMA CLASSIC RESTAURANT

    • București, Romania
    • Full time
    • Work domain - Services: Restaurants

    - deservire bauturi alcoolice si nealcoolice conform retetarului propriu al unitatii;
    - politete si profesionalism in servirea clientilor;
    - pastrarea igienei si a curateniei la locul de munca;
    - dozarea judicioasa a bauturilor servite in conformitate cu retetarul aprobat;
    - admninistrarea corecta a stocului de bauturi;
    - inregistrarea vanzarilor;
    - intocmirea listei de vanzare de peste zi;
    - intocmirea inventarului ori de cate ori este nevoie in conf. cu legislatia in vigoare.
    

  • January 2008 - January 2009

    BARTENDER, IMPERIAL CASINO, Bucuresti

    • București, Romania
    • Full time
    • Work domain - Services: Restaurants

    - deservire bauturi alcoolice si nealcoolice conform retetarului propriu al unitatii;
    - politete si profesionalism in servirea clientilor;
    - pastrarea igienei si a curateniei la locul de munca;
    - dozarea judicioasa a bauturilor servite in conformitate cu retetarul aprobat;
    - admninistrarea corecta a stocului de bauturi;
    - inregistrarea vanzarilor;
    - intocmirea listei de vanzare de peste zi;
    - intocmirea inventarului ori de cate ori este nevoie in conf. cu legislatia in vigoare.
    

  • January 2005 - January 2008

    HEAD BARTENDER, DEJAVU CLUB, Tokyo

    • București, Romania
    • Full time
    • Work domain - Services: Restaurants

    - deservire bauturi alcoolice si nealcoolice conform retetarului propriu al unitatii;
    - politete si profesionalism in servirea clientilor;
    - pastrarea igienei si a curateniei la locul de munca;
    - dozarea judicioasa a bauturilor servite in conformitate cu retetarul aprobat;
    - admninistrarea corecta a stocului de bauturi;
    - inregistrarea vanzarilor;
    - intocmirea listei de vanzare de peste zi;
    - intocmirea inventarului ori de cate ori este nevoie in conf. cu legislatia in vigoare.
    

  • January 2003 - January 2005

    HEAD BARTENDER, WALL STREET BAR Tokyo

    • București, Romania
    • Full time
    • Work domain - Services: Restaurants

    - deservire bauturi alcoolice si nealcoolice conform retetarului propriu al unitatii;
    - politete si profesionalism in servirea clientilor;
    - pastrarea igienei si a curateniei la locul de munca;
    - dozarea judicioasa a bauturilor servite in conformitate cu retetarul aprobat;
    - admninistrarea corecta a stocului de bauturi;
    - inregistrarea vanzarilor;
    - intocmirea listei de vanzare de peste zi;
    - intocmirea inventarului ori de cate ori este nevoie in conf. cu legislatia in vigoare.
    

  • January 2002 - January 2003

    WAITER, SHERATON HOTEL

    • București, Romania
    • Full time
    • Work domain - Services: Tourism

     Manual inventarierea patrimoniului 
    Proceduri complete. Exemple practice. Bonus: Proceduri inventariere in format editabil (.doc).
     
    
    FISA DE POST 
    OSPATAR 
    Modele fise de post 
     
     Vreau sa primesc ultimele noutati prin e-mail 
     
    
     Toata lista fise de post 
    
     
    
    
    
    << Fisa de post anterioara   /   Fisa de post urmatoare >>
     
     
     
     
    
    FISA DE POST - OSPATAR
    
    
    
    1. Denumirea compartimentului:
    BUCATARIE
    
    2. Denumirea postului:
    OSPATAR
    
    3. Numele si prenumele salariatului:
    NUME SI PRENUME SALARIAT
    
    4. Se subordoneaza:
    Sefului de sala; 
    
    5. Numele sefului ierarhic:
    NUME SI PRENUME SEF IERARHIC
    
    6. Subordoneaza:
    Supervizeaza activitatea picolilor si a personalului responsabil de curatenie
    
    7. Drept de semnatura:
    Intern:
    Extern:
    
    8. Relatii functionale:
    
    - cu bucatarul, barmanul, ceilalti ospatari
    
    9. Pregatirea si experienta:
    
    � diploma de calificare in domeniu;
    � experienta de minim 1 an ca ospatar; 
    � cunostinte medii de limba engleza;
    � aspect fizic placut, prezenta agreabila, amabilitate, solicitudine;
    � atitudine pozitiva si concilianta in relatiile cu clientii si colegii;
    � disponibilitate pentru compromisul constructiv.
    
    10. Autoritate si libertate organizatorica:
    
    Daca este cazul 
    
    11. Responsabilitati si sarcini:
    
    Activitati principale: 
    � preluarea comenzilor de mancare si bautura intr-o maniera eficienta si profesionista;
    � acordarea atentiei cuvenite si asigurarea unor servicii ireprosabile clientilor;
    � cunoasterea meniului astfel incat sa poata oferi in orice situatie informatii competente cu privire la felurile de mancare, tacamuri si bauturi.
    Sarcini si indatoriri specifice:
    � servirea exemplara a clientilor;
    � indeplinirea altor sarcini curente atribuite de catre superiorul direct, in concordanta cu necesitatile imediate ale unitatii.
    Responsabilitati ale postului:
    � asumarea responsabilitatii pentru corectitudinea intocmirii si incasarii facturilor;
    � raspunderea pentru calitatea serviciilor oferite. 
    Autoritatea postului:
    � Este autorizat sa asigure servirea impecabila a clientilor cu produsele/mancarurile/bauturile comandate de catre acestia
     
    

Education

  • 1990 - 1998

    Highschool, K.G.H.U

    • Dej, Romania

Foreign languages

English
Advanced
Russian
Advanced
Japanese
Intermediate
Romanian
Native