75373

BUCATAR la COMPANIA CTY GRYLL RESTAURANTUL " HANUL BERARILOR " SI RESTAURANTUL " PESCARUS "

  • România, Ilfov
  • România, Ilfov
  • Romania, Ilfov
  • Romania, Ilfov
Deblocheaza date contact
Traduceri ale CV-ului
100%
  • Ultima actualizare: 01.08.2015
  • Numar referinta: 75373

Obiectiv profesional

SA FIU ANGAJAT IN DOMENIUL CARE MA PRICAP CEL MAI BINE CA BUCATAR

  • HOTELURII, RESTAURANTE, VASE DE CROAZIERA
  • Full time
  • Salariul dorit1000 €
  • Domeniile urmariteServicii Hoteluri, Servicii Turism, Vanzari Retail / Comert
  • Disponibilitate deplasare in interes de serviciuPana la 100% din program
  • Disponibilitate relocareNumai in strainatate

Experienta

  • februarie 1915 - Prezent

    BUCATAR, COMPANIA CTY GRYLL RESTAURANTUL " HANUL BERARILOR " SI RESTAURANTUL " PESCARUS "

    • București, România
    • Full time
    • Domeniu - Servicii: Restaurante

    BUCATAR IN RESTAURANTUL HANUL BERARILOR

Educatie

  • 1980 - 1990

    Liceu / scoala profesionala, LICEUL INDUSTRIAL NR . 33

    • Mecanica
    • București, România

Aptitudini

  • Capacitate de a munci in echipa
  • Adaptare rapida la un grup nou

Meseria: Bucatar
Perioada: 02/2015- până în prezent
Funcția: bucatar
Tipul contractului: full time
Numele angajatorului: in restaurantul " HAUL BERARILOR " CONDUS DE COPANIA CTY GRIIL
Țara: România
Domeniu: Hoteluri/Turism
Activități/Sarcini: comunicara la locul de munca , desfasurarea munci in echipa , aprovizionarea cu materii prime si auxiliare a locului de munca , asigurarea conditiilor igienico- sanitare , organizarea cadrului general de deschidere si inchidere a activitatiisectiei , prevenirea poluarii mediulyui , intocmirea documentelor specifice , pregatirea anteurilor calde si reci , pregatirea fripturilor , pregatirea gustarilor calde si reci , pregatirea mancarurilor din carne , pregatirea mancarurilor din legume , orez , oua , paste fainoase , pregatirea preparatelor lichide , pregatirea dulciurilor ( deserturilor ) , prepararea fondurilor glace, pregatirea mancarurilor din peste si fructe de mare , realizarea actiunilor de supervizare si control , realizarea aluaturilor de baza , realizarea salatelor , raliarea sosurilor .

Limbi straine

Italiana
Mediu
Engleza
Mediu
Romana
Nativ

Distinctii

Certificari
BUCATAR , AGENT SECURITATE , POMPIER , ZUGRAV , RIGIPSAR , OPERATOR SELIGRAF

Pre-interviu

Cum ti-ai descrie personalitatea?

Cred in BINE, desi este greu de definit!Cred in MORALA, ca si un mod de a obtine BINE-le!Cred in DREPTATE, ca si un mod de a repartiza echitabil BINE-leCred in CORECTITUDINE ca si un mod de a garanta un BINE promisCred in BUNATATE, ca si un mod de a imprumuta din mai BINE-le tau celor in nevoieCred in IUBIRE, ca si un catalizator al BINE-lui!Cred in IERTARE ca o supapa cu rol de a nu sufoce BINE-leCred in INTELIGENTA, dar nu valoreaza nimic fara BUNATATE!Cred in OM-ul care sfinteste locul si produce valoare (BINE)Cred in SOCIAL, ca si un mod de a obtine un BINE superior!Cred in MINE ca fiind in stare de a intui care este BINE-le in cele DIN URMA..

Care sunt telurile tale in viata?

SA AJUNG ACOLO SUS IN VARFUL PIRAMIDEI

Descrie jobul ideal pentru tine.

SA LUCREZ INTR-UN COLECTIV UNIT , INTELEGATOR SI CU CAPACITATE DE MUNCA SI CUNOSTINTE IN DOMENIUL BUCATARIEI SA FIE AMBIANTA SI PLACERE  SA POT COORDONA O ECHIPA CARE SA O FORMEZ EU

Care sunt scopurile pe care ti le-ai stabilit in cariera ta?

SA AJUNG INTR-UN HOTEL SAU RESTAURANT DE 5 STELE BUCATAR CHEF  COORDONATOR

Esti mai motivat lucrand in echipa sau in mod individual?

IN AMBELE MODURI , MA ACOMODEZ FOARTE REPEDE INTR-UN NOU LOC DE MUNCA

Ce job ti-ar place sa ai peste 5 ani?

CHEF BUCATAR DE 5 STELE

La actualul sau fostul loc de munca, care au fost/sunt cele mai importante 5 realizari?

VA POT DA MAI MULT DE 5 REALIZARI CA DE EXEPLU : 
 comunicara la locul de munca , desfasurarea munci in echipa , aprovizionarea cu materii prime si auxiliare a locului de munca , asigurarea conditiilor igienico- sanitare , organizarea cadrului general de deschidere si inchidere a activitatiisectiei , prevenirea poluarii mediulyui , intocmirea documentelor specifice , pregatirea anteurilor calde si reci , pregatirea fripturilor , pregatirea gustarilor calde si reci , pregatirea mancarurilor din carne , pregatirea mancarurilor din legume , orez , oua , paste fainoase , pregatirea preparatelor lichide , pregatirea dulciurilor ( deserturilor ) , prepararea fondurilor glace, pregatirea mancarurilor din peste si fructe de mare , realizarea actiunilor de supervizare si control , realizarea aluaturilor de baza , realizarea salatelor , raliarea sosurilor .

Ce fel de salariu meriti?

SALARIUL SE NEGOCIAZA CU ANGAJATORUL DUPA CE VA VEDE CEEA CE STIU SA FAC , DEOARECE MA INTEGREZ FOARTE REPEDE SI LUCREZ CU MULTA PASIUNE IN BUCATARIE

Poti lucra dupa termene limita, sub presiune, etc?

DA NORMAL DEOARECE EU SUNT MEREU SUB PRESIUNE PRECUM O LOCOMOTIVA

Care a fost ultima carte pe care ai citit-o?

MARELE POTENTIAL UMAN DE TOM KENYON SI WENDY KENNEDY

40%
  • Last update: 01.08.2015
  • Reference number: 75373

Career goals


                            

  • HOTELURII, RESTAURANTE, VASE DE CROAZIERA
  • Full time
  • Salary wanted1000 €
  • Wanted work domainsServices Hotels, Services Tourism, Sales Retail / Trade
  • Availability for work related travelUp to 100% of the schedule
  • Willing to relocateOnly abroad

Skills

  • Communication skills
  • Ability to work in team
  • Interpersonal skills

Foreign languages

Italian
Intermediate
English
Intermediate
Romanian
Native