77163

chef bucatar la sc.mys ap/hermes slobozia

chef at sc.mys ap/hermes slobozia

  • România, Slobozia
  • România, Slobozia
  • Romania, Slobozia
  • Romania, Slobozia
Afiseaza date contact
Traduceri ale CV-ului
80%
  • Ultima actualizare: 3 ian.
  • Numar referinta: 77163

Experienta

  • februarie 2017 - octombrie 2017

    chef bucatar, sc.mys ap/hermes slobozia

    • Slobozia, România
    • Full time
    • Domeniu - Vanzari: Vanzari

  • decembrie 2015 - februarie 2017

    Bucatar, Ingrid Cocktail Bar & Lounge

    • Slobozia, România
    • Full time
    • Domeniu - Finante: Vanzari

  • septembrie 2015 - decembrie 2015

    Bucatar, Peter's Kitchen Bistro

    • București, România
    • Full time
    • Domeniu - Finante: Vanzari

  • decembrie 2014 - septembrie 2015

    Bucatar, Bistro 23

    • Slobozia, România
    • Full time
    • Domeniu - Finante: Vanzari

  • aprilie 2014 - decembrie 2014

    bucatar, Turism Amara/Hotel Parc Amara

    • Slobozia, România
    • Full time
    • Domeniu - Servicii: Hoteluri,Turism

    Tot ce tine de bucatarie(comenzi,legume,salate ,mancare gatita...)

  • septembrie 2013 - februarie 2014

    practicant calificare bucatar, Hotel Central Slobozia

    • Slobozia, România
    • Full time
    • Domeniu - Servicii: Turism

    Ajutor bucatar

Educatie

  • 2015 - 2015

    Colegiu / studii postliceale, Horeca School Bucuresti

    • Turism si servicii
    • București, România
  • 2013 - 2014

    Colegiu / studii postliceale, A.J.O.F.M

    • Turism si servicii
    • Slobozia, România
  • 2009 - 2013

    Liceu / scoala profesionala, Liceul Tehnologic Al. I. Cuza

    • Slobozia, România

Limbi straine

Engleza
Mediu
Romana
Nativ

Pre-interviu

Cum ti-ai descrie personalitatea?

ambitios

Care sunt telurile tale in viata?

sa fiu cel mai bun in cea ce fac

Descrie jobul ideal pentru tine.

jobul ideal pentru mine ar fi chef bucatar intr-un restaurant michelin

Esti mai motivat lucrand in echipa sau in mod individual?

in echipa

Ce job ti-ar place sa ai peste 5 ani?

chef bucatar

Poti lucra dupa termene limita, sub presiune, etc?

da

Care a fost ultima carte pe care ai citit-o?

ultima carte pe care am citit-o a fost ,,Ramsay's Best Menus.. de Gordon Ramsay

55%
  • Last update: 3 ian.
  • Reference number: 77163

Experience

  • February 2017 - October 2017

    chef, sc.mys ap/hermes slobozia

    • Slobozia, Romania
    • Full time
    • Work domain - Sales: Sales

Foreign languages

English
Intermediate
Romanian
Native

Pre-interview

How would you describe your personality?

ambitios

What are your goals in life?

to be the best in what I do

Describe your ideal job.

the ideal job for me would be chef cook in a michelin restaurant

Are you able to work effectively in a team or independently?

in team

What job would you like to be doing in 5 years?

chef

Can you work according to deadlines, under pressure, etc?

yes

What is the last book you have read?

the last book I read was "Ramsay's Best Menus .. by Gordon Ramsay