79813

SEF PRODUCTIE la S.C. Hame Romania S.R.L. Caracal - productie pateuri de ficat si paste vegetale, conserve de carne si mixte

  • România, Brăila
  • România, Brăila
  • Romania, Brăila
  • Romania, Brăila
Deblocheaza date contact
Traduceri ale CV-ului
80%
  • Ultima actualizare: 01.07.2013
  • Numar referinta: 79813

Experienta

  • ianuarie 2011 - Prezent

    SEF PRODUCTIE, S.C. Hame Romania S.R.L. Caracal - productie pateuri de ficat si paste vegetale, conserve de carne si mixte

    • Brăila, România
    • Full time
    • Domeniu - Inginerie: Industrii / Productie

    Responsabilitati:
    - controlul procesului tehnologic si anume respectarea retetelor de fabricatie si a instructiunilor tehnologice de catre tot personalul implicat in procesul de productie
    - incadrarea in consumurile specifice normate
    - remedierea eventualelor deficiente de calitate in timpul procesului de productie
    - urmarirea respectarii de catre muncitorii din subordine a normelor de igiena
    - verificarea starii de functionare a aparaturii de masura si control
    - membru in echipa HACCP - elaborarea procedurilor si implementarea acestora
    - inventarierea lunara si trimestriala a materiilor prime, materialelor auxiliare, semifabricatelor si produselor finite si justificarea diferentelor
    - calcularea bugetelor departamentului productie si urmarirea incadrarii in sumele aprobate
    - reducerea costurilor prin: eficientizarea activitatii, reducerea pierderilor
    - indeplinirea planului de productie anual.
    
    Realizari:
    - Am elaborat si implementat procedurile de igienizare si procedurile specifice procesului de productie din cadrul sistemului HACCP si toate formularele de evidenta necesare;
    - Am pus la punct un sistem de trasabilitate a semifabricatelor si produselor finite;
    - Conduc un colectiv format din 70 de salariati;
    - Am standardizat modul de lucru in cadrul proceselor tehnologice, crescand si mentinand constanta calitatea produselor, fapt dovedit prin cresterea atat in 2011, cat si in 2012 a volumului de vanzari din productia proprie.
    
    
    

  • ianuarie 2008 - ianuarie 2011

    SEF RAION CARNE, S.C. SELGROS CASH&CARRY S.R.L. Braila

    • Brăila, România
    • Full time
    • Domeniu - Vanzari: Retail / Comert

    Responsabilitati:
    - implementrea HACCP si ISO 22000 in raionul carne (respectare GMP si GHP, implementare proceduri, completare inregistrari, prelevare probe in cadrul programului de autocontrol);
    - controlul calitatii intrarilor de carne, precum si stocurilor;
    - urmarirea trasabilitatii produselor;
    - respectarea prevederilor legale, procedurilor interne si instructiunilor de lucru privind marfurile alimentare;
    - asigurarea in permanenta a stocului optim de marfa prin comenzi corespunzatoare;
    - mentinerea contactului cu clientii si furnizorii;
    - indeplinirea indicatorilor economici planificati: vanzari, stoc, rotatie, rezultate inventar;
    - coordonarea angajatilor de pe raion;
    - supravegherea procesului de pregatire si ambalare a carnii si preparatelor, prin respectarea retetelor;
    - controlul mentinerii ordinii si curateniei in raion (suprafete de expunere si spatii frigorifice).
    
    Realizari:
    Cresterea cifrei de vanzari cu 48% in 2009 fata de 2008 si cu 25% in primele 6 luni ale anului 2010 fata de aceeasi perioada a anului trecut.
    Autorizarea in 2009 a raionului de carne de catre ANSVSA pentru shimb intracomunitar cu produse de origine animala (marcate cu stampila ovala).
    

  • noiembrie 2006 - decembrie 2007

    INGINER SEF LIVRARE, S.C. GALCO S.A. Sendreni - productie si distributie preparate din carne

    • Brăila, România
    • Full time
    • Domeniu - Inginerie: Industrii / Productie

    Responsabilitati:
    - implementarea sistemului HACCP si a standardului ISO 9001:2001 in departamentul livrare;
    - controlul organoleptic de calitate inainte de acceptarea produselor finite in departamentul livrare;
    - verificarea inscriptionarii etichetelor conform legislatiei in vigoare;
    - verificarea zilnica a depozitarii preparatelor in depozite si a modului de livrare [principiul
    FIFO ];
    - respectarea regulilor de igiena si curatenie in sectie (GHP);
    - verificarea temperaturii din depozite si a temperaturii de transport in masinile de distributie;
    - evidenta zilnica a stocurilor de preparate pe baza careia se face lansarea in productie si planificarea productiei impreuna cu directorul de productie;
    - organizarea schimburilor astfel incat sa nu existe perturbari in livrare iar masinile sa plece conform graficelor;
    - repartizarea tuturor sarcinilor pentru fiecare salariat si gasirea de solutii pentru ca activitatea sa se desfasoare in conditii normale;
    - stabilirea organigramei serviciului livrare;
    - intocmirea fisei postului pentru fiecare meserie si angajat din subordine. 
    
    Realizari:
    Am condus o echipa de 22 de oameni si am reusit sa imi impun punctul de vedere in fata conducerii privind etichetarea corecta a produselor finite vrac si vidate, disparand astfel greselile de etichetare. Am reusit de asemenea sa elimin din lista de produse finite acele produse foarte greu vandabile si cu stationare indelungata in depozit.
    

  • martie 2006 - noiembrie 2006

    SEF ABATOR, S,C, SOROLI COLA S.A. Braila - sacrificare porcine

    • Brăila, România
    • Full time
    • Domeniu - Inginerie: Industrii / Productie

    Responsabilitati:
    - intocmirea necesarului de animale pentru sacrificare, in functie de comenzile pentru carcasa
    - receptia cantitativa si calitativa a animalelor vii
    - intocmirea raportului de sacrificare zilnic cu urmarirea incadrarii in randamente, consumuri specifice
    - organizarea fluxului de productie in cadrul abatorului astfel incat sa fie eliminati timpii morti si obtinerea unei productivitati cat mai ridicate
    - verificarea calitativa a carcasei si subproduselor livrate.
    
    Realizari:
    Am condus o echipa de 40 de oameni; am impus reguli stricte privind bunastarea animalelor pana la sacrificare, respectiv transport, descarcarea animalelor. Am urmarit realizarea
    unei asomari corecte si a respectarii timpului de sangerare.
    
    

  • mai 2002 - iunie 2005

    INGINER TEHNOLOG, S.C. ANACONDA IMPEX S.R.L. Braila - productie si distributie adezivi pentru industria alimentara

    • Brăila, România
    • Full time
    • Domeniu - Inginerie: Industrii / Productie

    Responsabilitati:
    - supravegherea procesului de productie cu respectarea parametrilor de lucru astfel incat calitatea produsului finit sa corespunda cerintelor clientului
    - intocmirea rapoartelor de productie
    - mentinerea relatiei cu clientii pentru ca acestia sa primeasca adezivul dorit in cantitatea necesara si la timp
    - gasirea de solutii pentru imbunatatirea calitatii adezivilor, respectiv materii prime noi
    sau de calitate mai buna sau gasirea unor aditivi care sa creasca performantele adezivilor.
    
    Realizari:
    Am condus o echipa de 10 oameni. Am corespondat prin e-mail cu diverse firme din lume producatoare de adezivi sau de materii prime pentru adezivi si am obtinut mostre, contribuind astfel la imbunatatirea calitatii adezivilor.
    Am fost translator de limba engleza in cadrul unei vizite timp de o saptamana a unui delegat din Olanda specialist in adezivi.
    
    

  • august 1996 - aprilie 2002

    INGINER TEHNOLOG, S.C. TITAN COMPANY S.R.L. Braila - sacrificare porcine si bovine si productie preparate din carne

    • Brăila, România
    • Full time
    • Domeniu - Inginerie: Industrii / Productie

    Responsabilitati:
    - supravegherea procesului de productie, incepand cu receptia animalelor vii si terminand cu livrarea produselor finite
    - intocmirea rapoartelor de productie la sacrificare, transare, fabricatie. 
    
    Realizari:
    Am condus o echipa de 30-40 de oameni.
    Am pus la punct reteta de parizer vegetal, mult inainte ca firmele distribuitoare de aditivi sa furnizeze mixul pentru acest produs. Firma a produs si vandut acest parizer vegetal pana in momentul cand si-a schimbat profilul de activitate.
    

Educatie

  • 2013 - 2013

    Postdoctorat, curs open Arola Frig

    • Cluj Napoca, România
  • 2010 - 2010

    Postdoctorat, curs open Camera de Comert si Industrie standardul ISO 9001\2008

    • Brăila, România
  • 2010 - 2010

    Postdoctorat, Top Quality Management

    • «Alt oraș», România
  • 2009 - 2009

    Postdoctorat, Top Quality Management, certificata TUV CERT

    • Dej, România
  • 1990 - 1995

    Diploma de facultate, Universitatea '' Dunarea de Jos''; Facultatea de Industrie Alimentara

    • Galați, România

Aptitudini

Permis de conducere
  • B

Limbi straine

Engleza
Avansat
Romana
Nativ
30%
  • Last update: 01.07.2013
  • Reference number: 79813

Skills

Driving license
  • B

Foreign languages

English
Advanced
Romanian
Native