84204

BUCATAR la RESTAURANT COLLAGE

  • România, București
  • România, București
  • Romania, București
  • Romania, București
Deblocheaza date contact
Traduceri ale CV-ului
80%
  • Ultima actualizare: 06.10.2015
  • Numar referinta: 84204

Experienta

  • decembrie 2011 - Prezent

    BUCATAR, RESTAURANT COLLAGE

    • București, România
    • Full time
    • Domeniu - Servicii: Restaurante

    BUCATAR-BUCATARIE CALDA,PREPARAREA SOSURILOR,GARNITURILOR

  • mai 2015 - septembrie 2015

    CHEF DE PARTIE, ALTON TAOWERS HOTEL

    • ALTON, Anglia
    • Sezonier
    • Domeniu - Servicii: Hoteluri,Restaurante

    BUCATAR-BUCATARIE CALDA,PREPARAREA SOSURILOR,GARNITURILOR

  • martie 2014 - septembrie 2014

    chef de partie, SEA CHEFS

    • București, România
    • Full time
    • Domeniu - Servicii: Restaurante

    PREPARAREA SOSURILOR,TRANSAREA CARNII SI GATIREA EI,CONTROLAT SI MENTINEREA FRIGIDERELOR SI A SECTIEI CURATE,PREZENTAREA SI TAIEREA CARNII IN FATA CLIENTILOR.

  • august 2010 - august 2011

    BUCATAR, RED ANGUS STAKE HAUSE

    • București, România
    • Full time
    • Domeniu - Servicii: Restaurante

    BUCATAR GRIL,PREPARAREA GARNITURILOR SI A GAATARELOR

  • ianuarie 2004 - ianuarie 2005

    bucatar, restaurant HAWARD JHONSON

    • București, România
    • Full time
    • Domeniu - Servicii: Restaurante

    BUCATAR-BUCATARIE CALDA

Educatie

  • 1995 - 1999

    Liceu / scoala profesionala, liceul iulia hasdeu

    • București, România
  • 1992 - 1992

    Liceu / scoala profesionala, ECONOMIC NR.42

    • București, România

Limbi straine

Engleza
Avansat
Franceza
Mediu
Maghiara
Avansat
Germana
Incepator
Romana
Nativ
30%
  • Last update: 06.10.2015
  • Reference number: 84204

Foreign languages

English
Advanced
French
Intermediate
Hungarian
Advanced
German
Beginner
Romanian
Native