92674

Bucatar Sef la Taverna Amada

  • România, București
  • România, București
  • Romania, București
  • Romania, București
Deblocheaza date contact
Traduceri ale CV-ului
100%
  • Ultima actualizare: 16.12.2015
  • Numar referinta: 92674

Obiectiv profesional

Obiectivul meu personal este sa iau fiecare zi că pe o lectie si o provocare, iar din relationarea cu oamenii din jurul meu sa aleg ce este mai bun si sa am ceva de invatat de la ei fara ai judeca dupa pozitia socială doar pentru oamenii care sunt.

  • Bucuresti, Strainatate, Romania
  • Full time
  • Salariul dorit2000 €
  • Domeniile urmariteMarketing Management, Servicii Hoteluri, Servicii Restaurante
  • Disponibilitate deplasare in interes de serviciuPana la 100% din program
  • Disponibilitate relocareIn tara si in strainatate

Experienta

  • iulie 2015 - Prezent

    Bucatar Sef, Taverna Amada

    • București, România
    • Full time
    • Domeniu - Servicii: Restaurante

    Întocmirea retetarului unitatii, meniul de produse, întocmirea necesarului de produse (fiind o taverna pe baza de peste, fructe de mare si produse mediteraneene totul trebuia sa fie cat mai proaspătă iar întocmirea necesarului se făcea la sfarsitul serii pentru ziua urmatoare), întocmirea inventarului de marfa, pregatirea produselor oferite spre vanzare, respectarea timpului de lucru pentru fiecare produs in parte, comunicarea cu ceilalalti bucatari.

  • mai 2015 - iulie 2015

    Bucatar, Hotel Hohhe Rine

    • Sibiu, România
    • Full time
    • Domeniu - Servicii: Hoteluri

    Pregatirea meniului a-la-carte respectând retetarul hotelului, respectarea indicatiilor sefului bucătar, pregatirea meniului de mic dejun, pregatirea meniului diferitelor evenimente corporate găzduite de locatie. Respectarea standardelor de igiena in bucătărie, folosirea si întretinerea utilajelor din dotare conform indicatiilor de utilizare.

  • noiembrie 2013 - mai 2014

    Bucatar, Restaurant Elisabeta

    • București, România
    • Full time
    • Domeniu - Servicii: Restaurante

    Prepararea retetelor a-la-carte respectând retetarul localului, pregatirea preliminară a preparatelor specifice diverselor evenimente găzduite de locatie (nunti, botezuri, petreceri corporate, piese de teatru, spectacole muzicale). Mentinerea igienei in bucatarie respectând standardele in vigoare, folosirea si întretinerea utilajelor din dotarea bucătăriei cu maxima atentie.

  • septembrie 2013 - octombrie 2013

    Ajutor de bucatar, Palace Irish Pub

    • București, România
    • Full time
    • Domeniu - Servicii: Restaurante

    Respectarea standardelor igienico-sanitare in bucatarie, verificarea termenelor de valabilitate a
    alimentelor, mentinerea stocului de marfa necesar in pregatirea preparatelor, pregatirea amplastului,
    gatirea si respectarea retetarului si gramajul afisat in meniu, montarea preparatelor pentru servire

  • februarie 2013 - august 2013

    Ajutor de bucatar, Hanul lui Manuc

    • București, România
    • Full time
    • Domeniu - Servicii: Restaurante

    Respectarea standardelor igienico-sanitare in bucatarie, verificarea termenelor de valabilitate a
    alimentelor, mentinerea stocului de marfa necesar in pregatirea preparatelor, pregatirea amplastului,
    gatirea si respectarea retetarului si gramajul afisat in meniu, montarea preparatelor pentru servire

Educatie

  • 2012 - 2012

    Colegiu / studii postliceale, Cardinal MS SRL

    • Turism si servicii
    • București, România
  • 2007 - 2011

    Liceu / scoala profesionala, Liceul Teoretic Benjamin Franklin

    • București, România

Aptitudini

Permis de conducere
  • B
  • Capacitate de a munci in echipa
  • Atitudine pozitiva si optimism
  • Adaptare rapida la un grup nou

Adaptabilitate ridicata la situatii de stres, ma integrez rapid in colective noi dar ma pot adapta foarte bine si muncii individuale.

Limbi straine

Engleza
Avansat
Franceza
Incepator
Romana
Nativ

Pre-interviu

Cum ti-ai descrie personalitatea?

Echilibrat, calm si cu simtul răspunderii.

Care sunt telurile tale in viata?

Sa imi construiesc pe baze solide o familie trainică si o cariera strălucită.

Descrie jobul ideal pentru tine.

Jobul ideal pentru mine ar fi un job in care implicarea patronilor ar tinde spre zero si ar lasa pe cei care se pricep sa isi faca munca asa cum stiu ei cel mai bine.

Care sunt scopurile pe care ti le-ai stabilit in cariera ta?

Scopul in cariera mea este sa continui sa fac lucrurile din placere si cu multa dragoste ca si pana acum, sa nu ajung să fiu motivat doar de partea financiară.

Esti mai motivat lucrand in echipa sau in mod individual?

In mod egal, dar prefer munca individuală pentru ca sunt direct răspunzător de lucrurile pe care le fac.

Ce job ti-ar place sa ai peste 5 ani?

Un job in care sa lucrez pentru mine.

La actualul sau fostul loc de munca, care au fost/sunt cele mai importante 5 realizari?

1. Seara de seara pe timpul verii in taverna s-a intrat doar pe baza de rezervare cu 2-3 zile innainte. 2. Realizarea unui botez cu aproximativ 70 de persoana cu 4 feluri de baza, in doar doi oameni. 3. Promovarea la postul de bucătar sef.

Ce fel de salariu meriti?

Minim 2300 ron

Poti lucra dupa termene limita, sub presiune, etc?

Da, sunt motivat peste măsură în situatii de genul.

Care a fost ultima carte pe care ai citit-o?

Gordon Ramsey - Meniul perfect

40%
  • Last update: 16.12.2015
  • Reference number: 92674

Career goals


                            

  • Bucuresti, Strainatate, Romania
  • Full time
  • Salary wanted2000 €
  • Wanted work domainsMarketing Management, Services Hotels, Services Restaurants
  • Availability for work related travelUp to 100% of the schedule
  • Willing to relocateIn the country and abroad

Skills

Driving license
  • B
  • Ability to work in team
  • Positive attitude and optimism
  • Interpersonal skills

Foreign languages

English
Advanced
French
Beginner
Romanian
Native