93206

OPERATOR TRADIVAL FRANTA la TRADIVAL FRANTA

  • România, Aiud
  • România, Aiud
  • Romania, Aiud
  • Romania, Aiud
Deblocheaza date contact
Traduceri ale CV-ului
50%
  • Ultima actualizare: 03.11.2013
  • Numar referinta: 93206

Experienta

  • decembrie 2012 - septembrie 2013

    OPERATOR TRADIVAL FRANTA, TRADIVAL FRANTA

    • Aiud, România
    • Full time
    • Domeniu - Inginerie: Industrii / Productie

     
    		
    		
    Curriculum vitae 
    Europass 	
    	
    Informaţii personale	
    Nume / Prenume	Popez George Silviu
    Adresă(e)	855, Str. Rotaresti, 107245, Filipestii de Padure, Romania
    Telefon(oane)	0732538474	Mobil: 0722306097
    	(rubrică facultativă, vezi instrucţiunile)
    Fax(uri)	
    E-mail(uri)	popezgeorge@yahoo.com
    	
    Naţionalitate(-tăţi)	Romana
    	
    Data naşterii	12.03.1979
    	
    Sex	masculin
    	
    Locul de muncă vizat / Domeniul ocupaţional	Industria alimentara – procesare carne.
    	
    Experienţa profesională	
    	
    Perioada	2012-2013
    Funcţia sau postul ocupat	Macelar transator – Tradival Franta
    Activităţi şi responsabilităţi principale	Sectie transare.
    Separarea calitativa a pieselor conform fluxului tehnologic
    Numele şi adresa angajatorului	Treadival France
    Tipul activităţii sau sectorul de activitate	Producator de marca in industria de procesare a carnii
    Perioada	
    Funcţia sau postul ocupat	2005-2012
    Activităţi şi responsabilităţi principale	Inginer sef tura sectia transare
    
    
    Activităţi şi responsabilităţi principale	Sectie transare.
    Receptia calitative si cantitative a pieselor de carcasa.
    Operarea in sistemele de gestiune RBC si CSB si verificarea documentelor operate de gestionari.
    Supravegherea transarii carcaselor.
    Supravegherea cantaririi si depozitarii produselor, in cadrul depozitelor frigorifice cu temperatura 0-4 grade.
    Asigurarea onorarii comenzilor zilnice – masterii prime.
    Asigurarea livrarii zilnice a comenzilor – produse finite.
    Asigurarea implementarii sistemului ISO 22000  GMP.
    Coordonarea personalului din subordine alcatuit din 60 persoane.
    Coordonarea igienizarii in spatiile aferente sectiei transare si verificarea acesteia.
    Verificarea conformitatii conditiilor de depozitare si a conformitatii datelor de valabilitate.
    Portectia muncii, asigurarea echipamentelor de lucru si a uneltelor de lucru, intocmirea fiselor
     de protectia muncii.
    Gestiunea deseurilor de orice natura si a protanului.
    Sectie procesare carmangerie.
    Asigurarea procesului tehnologic a produselor din carmangerie.
    Verificarea respectarii conformitatii retetelor calitativ si cantitativ.
    Verificarea respectarii procesului de umplere pentru carnati si de formare pentru mici.
    Verificarea procelsului de ambalare si etichetare a produsului finit si a respectarii termenelor de valabilitate.
    Coordonarea igienizarii in spatiile aferente sectiei carmangerie si verificarea acesteia.
    Verificarea conformitatii conditiilor de depozitare si a conformitatii datelor de valabilitate..
    Sectie de ambalare in atmosfera protectoare carne fresh.
    Asigurarea callitatii materiei prime.
    Coordonarea procesului de ambalare a carnii in atmosfera protectoare.
    Etichetarea conforma a produsului.
    Livrarea conform comenzilor.
    Coordonarea igienizarii in spatiile aferente sectiei carmangerie si verificarea acesteia.
    Verificarea conformitatii conditiilor de depozitare si a conformitatii datelor de valabilitate..
    Numele şi adresa angajatorului	SC RecunostintaProdCom SRL  - membru al grupului SC CrisTim SA
    Tipul activităţii sau sectorul de activitate	Producator de marca in industria de procesare a carnii
    	
    Educaţie şi formare	
    	
    Perioada	1997-2002
    Calificarea / diploma obţinută	Drept civil 
    Disciplinele principale studiate / competenţe profesionale dobândite	Jurist.
    Numele şi tipul instituţiei de învăţământ / furnizorului de formare	Universitatea George Baritiu Brasov.
    Perioada	2011
    Calificarea / diploma obţinută	Transator - fasonator 
    Disciplinele principale studiate / competenţe profesionale dobândite	Transarea carnii.
    Numele şi tipul instituţiei de învăţământ / furnizorului de formare	Curs de formare profesionala.
    	
    Aptitudini şi competenţe personale	Bun organizator si coordonator, proactiv, rezistenta la stres si program prelungit.
    Abilitatea de a coordona oamenii si de lucru in echipa.
    Consider comunicarea un factor important in fiecare aspect al activitatii de zi cu zi.
    	
    Limba(i) maternă(e)	Romana.
    	
    Limba(i) străină(e) cunoscută(e)	
    Autoevaluare		Înţelegere	Vorbire	Scriere
    Nivel european (*)		Ascultare	Citire	Participare la conversaţie	Discurs oral	Exprimare scrisă
    Limba			Engleza		Engleza		Engleza		Engleza		Engleza
    Limba			Franceza		Franceza		Franceza		Franceza		Franceza
    	(*) Nivelul Cadrului European Comun de Referinţă Pentru Limbi Străine
    
    	
    Competenţe şi abilităţi sociale	Asigurarea colaborarii intrediferitele compartimente.
    	
    Competenţe şi aptitudini organizatorice	Bun coordonator al personalului din subordine.
    	
    Competenţe şi aptitudini tehnice	Cunoaterea in detaliu a proceselor de productie.
    	
    Competenţe şi aptitudini de utilizare a calculatorului	 MS Office – tot.
    RBC – receptie calitativa, stocarea in baze de date si gestiune, raportari.
    CSB - – receptie calitativa, stocarea in baze de date si gestiune.
    	
    	
    Alte competenţe şi aptitudini	Transator 
    	
    Permis(e) de conducere	Categoria B
    	
    
    

Aptitudini

Permis de conducere
  • B

Limbi straine

Engleza
Mediu
Franceza
Avansat
Italiana
Incepator
Spaniola
Incepator
Rusa
Incepator
Romana
Nativ
25%
  • Last update: 03.11.2013
  • Reference number: 93206

Skills

Driving license
  • B

Foreign languages

English
Intermediate
French
Advanced
Italian
Beginner
Spanish
Beginner
Russian
Beginner
Romanian
Native