97815

Bucatar la Restaurant Sky

  • România, Dej
  • România, Dej
  • Romania, Dej
  • Romania, Dej
Deblocheaza date contact
Traduceri ale CV-ului
100%
  • Ultima actualizare: 30.04.2015
  • Numar referinta: 97815

Obiectiv profesional

Sa muncesc sa fiu platita pentru cat muncesc sa invat lucruri noi

  • Anglia, Franta, Italia
  • Part time
  • Salariul dorit1200 €
  • Domeniile urmariteServicii Au Pair / Babysitter / Ingrijire, Servicii Restaurante
  • Disponibilitate deplasare in interes de serviciuPana la 50% din program
  • Disponibilitate relocareIn tara si in strainatate

Experienta

  • decembrie 2005 - Prezent

    Bucatar, Restaurant Sky

    • Dej, România
    • Full time
    • Domeniu - Servicii: Restaurante

    Prepararea produse calde şi reci în conformitate cu reţeta şi predarea  produsele gătite personalului de 
    deservire. 
    • Aprecierea starii şi calitatii alimentelor şi produselor în procesul de preparare. 
    • Stabilirea necesarului de materii prime şi auxiliare pentru o anumită perioadă de timp, 
    receptionarea cantitativa si calitativa materiilor prime si auxiliare. 
    • Dozarea în proporţii echilibrate produselor culinare gătite. 
    • Stabilirea exacta a  cantitatii şi calitatii conform reţetei de fabricaţie. 
    • Verificarea existentei a  certificatelor de calitate, declaratiilor de conformitate sau certificatelor de 
    conformitate care intră în procesul de conformitate a produselor. 
    • Estimarea preţului de producţie la diferite produse şi verificarea corectitudinii documentelor de 
    recepţie întocmite. 
    • Selectarea  echipamentului tehnologic şi ustensilelor folosite în prepararea produselor. 
    • Depozitarea şi asigurarea  păstrarii în conditii corespunzătoare a produselor finite si a materiilor 
    prime. 
    • Controlarea zilnica si ori de câte ori este nevoie starea tehnică a utilajelor din dotare. 
    • Menţinerea starii de curăţenie la locului de muncă şi asigurarea igienei personală pe toată durata 
    programului de lucru. 
    • Verificarea şi pregătirea utilajelor, ustensilelor, altor obiecte de inventar în vederea desfăşurării lucrului. 
    • Transmiterea şi primirea informaţiilor referitoare la activitatea specifică bucătăriei.
    • Acţionarea pentru respectarea reglementărilor legale privind asumarea răspunderii organizaţiei 
    referitoare la producţie.

  • februarie 2000 - decembrie 2005

    Bucatar, Restaurant Berlin

    • Dej, România
    • Full time
    • Domeniu - Servicii: Restaurante

    Prepararea produse calde şi reci în conformitate cu reţeta şi predarea  produsele gătite personalului de 
    deservire. 
    • Aprecierea starii şi calitatii alimentelor şi produselor în procesul de preparare. 
    • Stabilirea necesarului de materii prime şi auxiliare pentru o anumită perioadă de timp, 
    receptionarea cantitativa si calitativa materiilor prime si auxiliare. 
    • Dozarea în proporţii echilibrate produselor culinare gătite. 
    • Stabilirea exacta a  cantitatii şi calitatii conform reţetei de fabricaţie. 
    • Verificarea existentei a  certificatelor de calitate, declaratiilor de conformitate sau certificatelor de 
    conformitate care intră în procesul de conformitate a produselor. 
    • Estimarea preţului de producţie la diferite produse şi verificarea corectitudinii documentelor de 
    recepţie întocmite. 
    • Selectarea  echipamentului tehnologic şi ustensilelor folosite în prepararea produselor. 
    • Depozitarea şi asigurarea  păstrarii în conditii corespunzătoare a produselor finite si a materiilor 
    prime. 
    • Controlarea zilnica si ori de câte ori este nevoie starea tehnică a utilajelor din dotare. 
    • Menţinerea starii de curăţenie la locului de muncă şi asigurarea igienei personală pe toată durata 
    programului de lucru. 
    • Verificarea şi pregătirea utilajelor, ustensilelor, altor obiecte de inventar în vederea desfăşurării lucrului. 
    • Transmiterea şi primirea informaţiilor referitoare la activitatea specifică bucătăriei.
    • Acţionarea pentru respectarea reglementărilor legale privind asumarea răspunderii organizaţiei 
    referitoare la producţie.

Educatie

  • 2010 - 2010

    Postdoctorat, Ministerul Muncii,familiei si egalitaii de Sanse

    • București, România
  • 1977 - 1979

    Liceu / scoala profesionala, Liceul Industrial Baicoi

    • Băicoi, România

Aptitudini

  • Capacitate de a munci in echipa
  • Spirit practic

sunt opersoana comunicativa harnica si punctuala

Limbi straine

Franceza
Mediu
Italiana
Mediu
Romana
Nativ

Pre-interviu

Cum ti-ai descrie personalitatea?

sunt o persoana prietenoasa si adepta a lucrului bine facut

Care sunt telurile tale in viata?

sa muncesc si sa traiesc sanatos

Descrie jobul ideal pentru tine.

nu exista job ideal trebuie sa fie stabil

Care sunt scopurile pe care ti le-ai stabilit in cariera ta?

sa  mi asum cat mai multe cunostinte si sa invat lucruri noi

Esti mai motivat lucrand in echipa sau in mod individual?

in echipa

Ce job ti-ar place sa ai peste 5 ani?

nu gandesc asa departe

La actualul sau fostul loc de munca, care au fost/sunt cele mai importante 5 realizari?

am invatat lucruri noi am facut cunostinta cu oameni speciali

Ce fel de salariu meriti?

nu stiu

Poti lucra dupa termene limita, sub presiune, etc?

da sunt o persoana cu multa rabdare

Care a fost ultima carte pe care ai citit-o?

TRADEGIA VEACURILOR ELLEN WHITE

40%
  • Last update: 30.04.2015
  • Reference number: 97815

Career goals


                            

  • Anglia, Franta, Italia
  • Part time
  • Salary wanted1200 €
  • Wanted work domainsServices Au Pair / Babysitter / Care, Services Restaurants
  • Availability for work related travelUp to 50% of the schedule
  • Willing to relocateIn the country and abroad

Skills

  • Communication skills
  • Ability to work in team
  • Practical spirit

Foreign languages

French
Intermediate
Italian
Intermediate
Romanian
Native